Taxiförare

Om jobbet

Nu söker vi fler förare av världsklass, gärna kvinnor! Om du ska jobba heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning.

Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Du får en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring och du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete.

Vi har lediga tjänster, både hel och deltid i hela Stockolmsområdet. Just nu söker vi framför allt dig som vill jobba kväll eller natt men vi har även lediga dagtjänster.

På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Vi kontaktar dig inom några dagar.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
25
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Kontakt

Mejla Taxi Stockholm

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi är stockholmarnas förstahandsval och som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare.Taxi Stockholm erbjuder dig möjligheten till ett självständigt och fritt jobb med mycket eget ansvar, samtidigt blir du en del av det sociala nätverk som drygt 4000 taxiförare utgör