Tavex AB söker ny medarbetare

Om jobbet

Jobbeskrivning
  • Kundtjänst över disk, internet och telefon (köp och försäljning av valuta och guld)
  • Försäljning och marknadsföring av våra olika tjänster och produkter.
  • Kassaarbete
  • Administration och enklare bokföringsuppdrag
  • Av säkerhetsskäl så kan potentiella kandidater behöva förse Tavex med ett utdrag ur brottsregiser samt en kreditupplysning.
Som kundtjänstmedarbetare på Tavex kommer du att vara en av våra ansikten utåt och vara den som möter kunderna samt utför transaktioner i kassan i våra olika kontor i Stockholm. Vårt arbetslag arbetar verkligen som ett team vilket leder till att du alltid får hjälp av dina kollegor.

Vi söker efter säljande, sociala och samarbetsvilliga personer som trivs med att ge en service som överträffar kundens förväntningar samtidigt som

vi kräver att du har en god sifferförståelse ,lätt för huvudräkning, behärskar både svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt, intresserad av bl.a. finans, ekonomi, valuta och guldmarknaden. Arbetslivserfarenhet från jobb inom försäljning, kassa, finans eller valutaväxling är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Tavex AB är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom valutaväxling och handel med fysiskt guld och silver. I Sverige är vi såväl en av de ledande investeringsguldhandlarna som en av de mer betydande leverantörerna av fysisk valuta. Tavexkoncernen har över 200 drivna anställda på 29 kontor i åtta länder, vars gemensamma mål är att förse våra kunder med bästa möjliga service.

Vi har våra kontor i Estland, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Lettland, Polen och Bulgarien.