Tammermatic söker servicetekniker

Om jobbet

I dina arbetsuppgifter som servicetekniker ingår service och förebyggande underhåll samt montering av fordonstvättar ute hos våra kunder i Mälardalen. Som servicetekniker utgår du hemifrån med egen servicebil. Jourberedskap ingår i arbetet.
Bakgrund
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har några års erfarenhet som servicetekniker, mekaniker, industrielektriker eller liknande. För att trivas i rollen är du en problemlösare och tekniskt allmänbildad.

Elbehörighet är inget krav men vi ser att du har erfarenhet och kunskap om elektronik från starkström till kretskort. B-körkort är ett krav. Lämplig bostadsort Norra Stockholm, Uppsala eller Enköping.

Som person är du positiv, ansvarsfull och ser möjligheter istället för problem. Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du blir vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och alltid vill ge våra kunder bästa möjliga service.

Rekryteringen sker i samarbete med Precator Rekrytering & Bemanning AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva

Jansson, 072-536 38 80. Din ansökan skickar du till eva.jansson@precator.se

Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 oktober.
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Eva Jansson, 072-5363880

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Tammermatic Sverige ingår i Tammermatic-koncernen som är ett globalt högteknologiföretag med tillverkning av automatiska fordonstvättar i Finland och USA. Koncernen omsätter cirka 30 miljoner euro och har 150 anställda och erbjuder sina kunder de bästa och mest heltäckande tvättjänsterna i världen. Tammermatic Sverige säljer, servar och underhåller fordonstvättar för personbilar, lastbilar, bussar och tåg. Läs mer på www.tammermatic.com