Taggad innesäljare till häftigt mediebolag

Om jobbet

Jobbeskrivning

Som Account Manager ingår kvalificerad B2B-försäljning av bland annat platsannonser och digitala annonser där dator och telefon är dina främsta redskap.
Du kommer att arbeta i ett ung, härligt säljteam i fräscha lokaler mitt i Stockholm. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för sälj och ambitionen att utvecklas inom detta yrke. Är du rätt person för denna tjänst erbjuder vi dig ett spännande arbete, en rolig och affärsdriven arbetsmiljö och en god möjlighet till att utveckla din egen kompetens. Det vi söker är dig med mycket energi och som har en bestämd vilja att nå dina mål!

För rätt person finns mycket goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är:
  • Målinriktad och resultatfokuserad
  • Ambitiös och trivs med att knyta kontakter
  • Driven och brinner för högt uppsatta mål och försäljning
  • Utåtriktad och har en hög social förmåga
Du kommer att ha en fast lön enligt kollektivavtal och utöver det en attraktiv provisionsmodell. Vi tror att du är självgående och motiverad till att göra karriär.
Låter detta som något för dig? Ansök idag då tjänsten tillsätts snarast.

Sökord: Sales, försäljning, sälj, säljare, innesäljare, account manager, mediasäljare, telefonförsäljare, B2B, B2B-försäljning, media, annons, annonsförsäljning
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.