SYSTEMUTVECKLARE TILL INGENJÖRSDRIVET KONSULTBOLAG!

JobBusters · Data & IT · 18 nov

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Systemutvecklare till en spännande roll hos vår kund. Inledningsvis kommer du få åka ner två månader till Australien för utbildning inom ett specifikt system som du sedan kommer få lära ut till team på plats i Sverige. Tanken är att bolagets egna system som används världen över ska integreras med det system som du kommer få lära dig i Australien. Webbportalen som tillhandahålls av företetaget samlar in, lagrar och optimerar hela verksamheten. Dagarna inleds med ett stand up möte där ni i teamet går igenom gårdagens händelser och kommande händelser och diskuterar olika lösningsförslag. Du kommer tillsammans med teamet utveckla, koda och optimera produkterna för den kommande integreringen. Vi ser att du har erfarenhet av utveckling och är van att ha många kontaktytor.

Företagspresentation

Konsultbolaget är ca 70 anställda över hela Sverige. Företaget har sedan 2001 utvecklat ett system som används världen över av gruvor, bergtäkter och konstruktionsprojekt. Systemet består av ca 15 system, främst gränssnitt för miljökontroll och salvoptimering. Produkten som företaget tillhandahåller ska ses som det självklara valet globalt för beställare, entreprenörer samt konsulter för miljökontroll och produktionsoptimering.

Kvalifikationer
  • Du har en civilingenjörs eller högskoleingenjörs utbildning
  • Du har minst 3 års erfarenhet av utveckling i C#/.Net
  • Du har erfarenhet av Windows applikationsutveckling, SQL, Javascript
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Personliga egenskaper

För att passa in i denna roll ser vi att du är analytiskt, strukturerad, lojal, kommunikativ och anpassningsbar. Du kommer ha många kontaktytor världen över och ser därför att det är viktigt att du har förmågan att kommunicera med människor avsett kompetensnivå.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund sitter i mycket trevliga lokaler strax efter Stockholms innerstad och har förmånliga förmåner. Bolaget har låg personalomsättning och tar tillvara på sina anställdas intressen. Vill du arbeta i en miljö med andra ingenjörer, utvecklar och vara med på en spännande resa, är detta bolaget du ska arbeta på!

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Amanda Franell, 08-525 240 22

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var