Systemutvecklare och lösningsarkitekter - Microsoft och Xamarin

Om jobbet

På Conevo jobbar vi i komplexa utvecklingsuppdrag hos våra kunder och då på Microsofts plattformar. Vår fokuserade bransch är inom försäkring där vi idag har konsulter hos de stora bolagen. Uppdragen är långa och ofta med senaste teknik. Utöver uppdragskonsulting har vi även ett erbjudande kring åtaganden där vi inhouse utvecklar lösningar för leverans. Det är i huvudsak affärskritiska mobila appar för Surfplattfor eller Telefoner eller webblösningar. Här använder vi i första hand Xamarin som utvecklingsverktyg.

Hos oss kan du alltså alternera mellan "vanliga" uppdrag ute hos kund eller vara med i leveransåtaganden eller både och samtidigt. För leveranser har vi även vårt helt egna indiska dotterbolag med 45 personer som hjälper till med utvecklingen. Det gör att Conevo har en internationell prägel och vi har ett stort utbyte med våra indiska kollegor.

På Conevo har vi sunda värderingar, här har alla fasta löner, det finns ingen timjakt och vi har massor av aktiviteter tillsammans och även med våra familjer.

Vi har gott om förfrågningar och ett par ramavtal som gör att vi har en god beläggning. Välkommen med ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
IT-Konsult
IT-Arkitektur
Systemanalytiker
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Conevo är ett 10-årigt konsultbolag som jobbar mot spännande kunder i Stockholm. Med senaste Microsoftteknologier utvecklar vi avancerade lösningar hos försäkringsbolag, banker och i andra branscher. En speciell niche är åtaganden där vi med en kombination av våra svenska ledande utvecklare och arkitekter och våra utvecklingsresurser på vårt eget dotterbolag i Indien utvecklar och levererar olika former av avancerade appar för mobila enheter, vi kallar det Smartshoring. Conevo har även en ständigt pågående kompetensutveckling för alla konsulter där vi gemensamt nördar ner oss i nya verktyg, metoder, ramverk, etc som kommer ut på marknaden. Kom till oss och utvecklas som utvecklare och/eller lösningsarkitekt. Vi har uppdrag!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var