C#.NET Utvecklare som vill arbeta inom finans och försäkring

Academic Work · Data & IT · 21 mars

Om jobbet

Söderberg & Partners har en vision om att utveckla, förnya och revolutionera traditionella arbetssätt i finansbranschen. Det lilla bolaget i det stora, VISI, som ingår i koncernen utvecklar en ny produktplattform som möjliggör helt automatiserad rådgivning till slutkund. Vill du vara med och bygga denna lösning som kommer sätta sin prägel inom finansbranschen? Vi söker dig som har en akademisk bakgrund inom Data/IT och brinner för programmering och matematik. Sök nu då det är start omgående!

Information om uppdraget

VISI/Söderberg & Partners genomför en stor satsning på en ny produktplattform med många intressanta utmaningar. Detta är en unik möjlighet för dig som brinner för programmering och vill arbeta inom finansbranschen samt få vara med och bidra till den spännande fasen som bolaget befinner sig i. Teamet expanderar och söker nu en systemutvecklare inom .NET som är intresserad av finansiell modellering och funktionell programmering. Företaget sitter mitt i Stockholms City på Regeringsgatan 45.

VISIs produkter möjliggör fullständigt automatiserad rådgivning på webben (så kallad robo advisor), såväl som interaktivt stöd vid fysiska rådgivningsmöten. Produktplattformen används i rådgivning kring sparande och placering, pension, försäkring och lån hos svenska banker och försäkringsbolag.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos VISI/Söderberg & Partners. Deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att arbeta med design och utveckling av produktplattformen men även med kundspecifika integrationer och anpassningar. Teamet som består av sju personer arbetar agilt och du kommer vara involverad i hela kedjan av processen. Den tekniska miljön består av Microsoft-tekniker som C#, F#, ASP.NET MVC, Entity Framework och SQL Server, samt tekniker som HTML, JavaScript, CSS, JQuery, REST, XML och JSON. Du kommer även att arbeta i VISIs egenutvecklade funktionella språk, specifikt utvecklat för att effektivt modellera rådgivningslogik och finansiella produkter.

Tjänsten passar dig som har ett matematiskt sinne och vill utvecklas till en duktig utvecklare med hjälp av seniora kollegor och spännande projekt.

Vi söker dig som
  • Har en examen inom IT/Data från högskola/universitet
  • Har fallenhet för matematik och är snabb i tanke och handling
  • Har goda kunskaper inom .NET
  • Är noggrann och kvalitetsmedveten
Har goda svenska- och engelska kunskaper då dialogen internt och hos kund sker på båda språken

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, Regeringsgatan 45
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Vår teammail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 mars

Om företaget

På tio år har Söderberg & Partners utvecklats från att vara ett litet entreprenörsdrivet bolag till att bli Sveriges ledande fristående förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Det har varit en mycket spännande resa och utvecklingen pågår kontinuerligt. Koncernen har ca 900 medarbetare, vilket betyder att dem i snitt rekryterat över 100 nya medarbetare per år. VISI System ingår i Söderberg & Partner koncernenen är specialiserade på att utveckla standardmjukvara som stödjer rådgivande försäljning av finansiella produkter.