Systemutvecklare inom .NET till ToFindOut i Stockholm

ToFindOut · Data & IT · 12 nov

Om jobbet

ToFindOut växer och söker nu en systemutvecklare med höjd inom .NET som kan vara med att driva utvecklingen framåt.

Lockas du av att jobba nära användarna och är intresserad av att vara med i hela utvecklingsprocessen från idé till release? Drivs du av ett högt tempo, där mycket händer samtidigt? Då kommer du trivas här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som utvecklare hos ToFindOut kommer du att få jobba med hela stacken från back- till frontend på ett företag som präglas av en familjär miljö. Här kommer du även att få möjligheten att driva olika projekt inom både ny- och vidareutveckling. Denna tjänst passar dig som vill jobba i ett tight team där din kompetens kommer att vara en stor bidragande faktor till ToFindOut:s fortsatta framgång.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • ny- och vidareutveckling av befintliga system
  • vara involverad och/eller driva projekt
  • utveckling i både back- och frontend
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som systemutvecklare på ToFindOut kommer du att få jobba med hela utvecklingskedjan med allt ifrån kravspecificering, design, arkitekttur, systemering till produktionssättning. Du kommer att ingå i ett tight och ambitiöst team som arbetar hyper-agilt med både back- och frontend utveckling. Systemet du till stor del kommer att jobba med är ett egenutvecklat system i Visual Basic.

VEM ÄR DU?

Här trivs du som lockas av att arbeta affärsnära på ett litet och familjärt företag där du och din kompetens blir sedd. Du känner dig bekväm med alla delar inom utvecklingsprocessen och tycker om att jobba med snabba releaser. Du har troligtvis några års erfarenhet som systemutvecklare med djupa kunskaper inom C#, Java, C++ och/eller Visual Basic samt SQL. Du har ett intresse och strävan att hela tiden bredda och fördjupa dina kunskaper inom någon av ovan tekniker.

Som person gillar du att ha ett högt tempo och kan hantera många projekt och processer samtidigt, där det också krävs att du kan få upp blicken och få en förståelse för hela verksamheten. Du har en fallenhet för att analysera och lösa problem, samtidigt som du är samarbetsinriktad och delar med dig av din kunskap och är öppen för alternativa lösningar. Vi ser också gärna att du är lojal, orädd för nya utmaningar samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Systemadministration

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.