Systemutvecklare, Lösningsarkitekt eller Systemansvarig?

Om jobbet

Frihet och passion - det är så vi har skapat en av Sveriges bästa arbetsplatser. Nu söker våra utvecklingsteam fler kollegor för att vidareutveckla system åt våra kunder. Det gör vi med hjälp av marknadens snabbaste automatiseringsplattform.

Multisoft Consulting grundades 1995 och har sedan dess hjälpt stora svenska företag och organisationer att skapa tid - genom att automatisera deras administrativa processer.

Med hjälp av Softadmin® ger vi kunden en skräddarsydd lösning därmed också en plattform för våra utvecklare som tillåter mycket kreativitet och innovation.

Kundnärhet har varit en ledstjärna sedan starten och som systemutvecklare och lösningsarkitekt på Multisoft jobbar du nära kunden.

Inhouse
Hos oss arbetar alla konsulter inhouse, vilket skapar en sammanhållning och kompetensöverföring i högsta klass. Som nyanställd finns det alltid någon på plats som du kan fråga eller ta hjälp av. Här har du flera av marknadens främsta utvecklare i din omgivning

Arbetsplatsen

Multisoft Consulting är en social arbetsplats vars kultur bygger på öppenhet, respekt och passion. Den senaste årliga medarbetarundersökningen från bl.a. A Great Place to Work har visat utslag på stor nöjdhet gällandes värdegrund samt ledarskap med ett betyg på 4,8 av 5.

Varje år arrangeras flera personalaktiviteter av medarbetarna. Allt ifrån klätterväggar till ett avslappnande spabad.

Vi älskar utmaningar, även utanför arbetsplatsen. Gör du?

Softadmin® - Plattformen för hjältar
Softadmin® är en automatiseringsplattform och med hjälp av den skräddarsyr vi system till våra kunder. Vi anpassar systemen efter deras unika processer - vilket betyder att du fokuserar på komplicerade algoritmer och utmanade problemlösningar. Som systemutvecklare/lösningsarkitekt/systemansvarig är du kundens hjälte.

Free your mind! Skapa utrymme åt mer kreativitet åt både dina kunder och i ditt arbete!

Kompetensutveckling
Multisoft Academy är vår kompetensplattform som gör det enkelt för dig att ta del av utbildningsmaterial och genomföra certifieringar. Multisoft Academy är våra anställdas väg till större utmaningar, mer ansvar och utveckling.

Närhet till allt
Multisofts lokaler är centralt belägna i Stockholm med närhet till allt vad Stockholm erbjuder.

Mer om vår värdegrund
www.multisoft.se/varderingar

Karriär hos Multisoft
Lös vårt test www.multisoft.se/test eller kontakta Johan Cervin direkt 070-742 46 56, johan.cervin@multisoft.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Johan Cervin, 070-742 46 56

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Om Multisoft
Vi konstrurerar skräddarsydda verksamhetssystem med standardiserade komponenter utifrån kundernas behov.
Företag och organisationer har olika önskemål och behov. En effektivisering av administrationen måste därför göras utifrån de aktuella förutsättningarna. Historiskt sett har dock skräddarsydda informationssystem tagit lång tid att utveckla och innehållit många fel vilket inneburit höga investeringskostnader.
Därför har vi tagit fram Softadmin® - vårt sätt att erbjuda företag marknadens mest effektiva standardplattform för skräddarsydda verksamhetssystem. Softadmin® är så effektivt idag att vi mestadels konkurrerar mot färdiga produkter (som saknar effektiv anpassningsmöjlighet)!

Mission
"Vi skapar tid för människor genom att automatisera administrativa processer"

Vision
"Vi ska skapa marknadens bästa verktyg och metoder för att automatisera administrativa processer"

Microsoft Partner
Multisoft Consulting är partner med Microsoft och alla Softadmin®-konsulter är Microsoft-certifierade inom vårt område.

Tack vare vår samlade kompetens och erkänt lyckade kundimplementationer har vi erhållit kompetensen Gold Data Platform. Det är den högsta nivån.