Systemspecialist till Atea eSHOP

Academic Work · Data & IT · 3 jan

Om jobbet

Vill du ingå i ett team som vågar satsa och utmana sig i arbetet? Bli en del av svenska landslaget i IT-infrastruktur i ett team med framåtanda, kamratskap och driv för att tillsammans bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT. Vill du också vara en del av landslaget?

Information om uppdraget

Academic Work söker för Atea eSHOP räkning en systemspecialist.

Atea eSHOP kan erbjuda dig en arbetsplats där det alltid är nära till beslut med en målmedveten satsning på deras medarbetare. Deras kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort dem till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. De gillar att utmana regler och går ofta deras egen väg. De gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Atea. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som systemspecialist i eSHOP-teamet kommer du att arbeta med att utvecklingen av eSHOP sker på ett professionellt sätt i samklang med befintlig funktionalitet. Detta för att klara Ateas krav på en komplex beställningsportal av produkter och tjänster, såväl som ett stödsystem för andra lösningar i deras IT-infrastruktur. Du kommer vara länken mellan verksamhetens behov och Ateas underleverantörer, ett arbete som också innebär mycket samarbete med kollegor från övriga Ateabolag i koncernen. Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation.

Du kommer till exempel att:
 • Ha löpande kontakter av felanmälningsärenden och anpassningsspecifikationer
 • Ansvara för kravspecifikation, planering och leverans av projekt
 • Fungera som bollplank mot utvecklingsteamen
Vi söker dig som
 • Har minst tre års erfarenhet av kravanalys, IT-projektledning eller systemutveckling
 • Har erfarenhet av framtagning av kravspecifikationer
 • Har erfarenhet av att leda IT-tekniska uppdrag/projekt
 • Har god dokumentationsvana
 • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska då dagliga kommunikation sker i språket
Det är meriterande om du har kunskaper inom SQL, HTML/CSS och XML. Vidare kunskap om IT-infrastruktur och affärs- och transaktionsflöden.

Som person har du en utåtriktad personlighet med ett driv och vinnarinställning. Du är en riktig teamspelare som tycker om att utmanas och satsa högt. För att nå de höga målen har du ett analytiskt förhållningssätt med förmåga till självständig problemlösning. Vidare goda insikter i gränslandet mellan verksamhetens behov och teknikens möjligheter. Även ett intresse för försäljning ses som ett stort plus.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Kista
 • Kontaktuppgifter: Daniel Klasson, rekryteringskonsult 08 562 467 70
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 800 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 24,6 miljarder norska kronor 2014 och är noterad på Oslo Börs. I Sverige är de 2 000 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1 000 av dem är konsulter.