Systemförvaltare

Om jobbet

Tyresö kommun, Socialförvaltningens stab söker systemförvaltare.

Om verksamheten
Socialförvaltningen omfattar äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning samt en gemensam stab med samordnande uppdrag mot förvaltningschef och socialnämnd. Staben har särskilt ansvar för strategiska frågor, övergripande planering, uppföljning och information.

Utvecklingen av socialtjänsten går mot en ökad digitalisering, ökat behov av IT-stöd och ökade uppföljningsmöjligheter genom olika IT-system. Systemförvaltare och fyra systemadministratörer utgör ett team inom staben som ansvarar för övergripande IT-stöd samt systemförvaltning och systemadministration.

Arbetsuppgifter
Vi söker en person som ska ansvara för att samordna förvaltningens behov av IT-stöd och fungera som förvaltningens beställare gentemot kommunens IT-enhet och andra IT-leverantörer.

I din roll som systemförvaltare kommer du framförallt att arbeta med utveckling och förbättring av Treserva utifrån verksamhetens behov. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram en årlig förvaltningsplan och att göra tester vid versionsbyten och vid införandet av nya funktioner. Systemförvaltaren ska tillsammans med systemadministratörerna ansvara för ett systemstöd för användare och ledning. Det innebär att hantera ärenden kring beställningar, support, leveranstester, lösa incidenter, ansvara för behörighetsadministration, leverantörsstyrning samt att hantera systeminställningar utifrån lagar och riktlinjer. Även viss utbildning, support och användarstöd till verksamheterna hör till teamets uppgifter.

Som systemförvaltare ska du samverka med kommunens IT-organisation och internt inom förvaltningen för att kunna verkställa mål inom givna ramar och direktiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig med adekvat eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskap om Treserva eller liknande verksamhetssystem. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att driva projekt inom systemförvaltning. Du bör ha erfarenhet av kommunal socialtjänst eller annan offentlig verksamhet. Det är också viktigt att du som person har god samarbetsförmåga, är noggrann och bra på att organisera och strukturera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid, tillträde snarast efter överenskommelse.

Tyresö kommun erbjuder friskvårdsersättning med upp till 1500 kr per år som kan användas för förebyggande friskvårdsaktiviteter. Du har också möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra ledighet i form av semesterdagar.

Kontaktpersoner
Ansa Haapala stabschef, Socialförvaltningen, staben.
Tel: 08-5782 93 34

Rebecca Hedqvist, systemförvaltare
Tel : 08-5782 95 11

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-5782 9100.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, senast 2016-11-09.
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Systemadministration
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget