Systemansvarig till stort migreringsprojekt på Karolinska Universitetssjukhuset

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Karolinska Universitetssjukhuset startar upp ett helt nytt sjukhus och du kommer i denna roll få ta del av ett unikt projekt där förändring ska ske inom Telecom, Data och Infrastruktur. Du kommer få ta ansvar för nya och gamla system spela en stor roll för att övergången ska ske smidigt för verksamheten. Gillar du att arbeta i en stor organisation och se snabba resultat är detta en roll som du kommer att trivas i!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Karolinska Universitetssjukhus räkning en Systemansvarig (Objektspecialist). Karolinska Universitetssjukhuset genomgår för tillfället en förändring och bygger ett helt nytt sjukhus. De kommer under hösten genomföra ett stort migreringsprojekt då Telecom, Data och Infrastruktur ska förändras. Du kommer att tillhöra avdelningen för e-hälsa och strategisk IT.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Karolinska Universitetssjukhusets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Karolinska Universitetssjukhusets. På sikt finns det goda chanser för överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Systemansvarig kommer du ha hand om ett av deras nya system alternativt deras gamla. Du kommer dela ansvar med en annan kollega då det är två ansvariga för varje system. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att hålla koll på de uppdateringar som behöver göras i systemet samt ta vidare de fel som du stöter på. Utöver detta kommer du agera som kravställare gentemot leverantörerna och hålla informationsmöten med verksamheten kring de många förändringar som kommer att ske i samband med migrationsprojektet. Du kommer att arbeta tillsammans med 4 andra i samma roll där ni kommer ansvara för olika system.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och vill få chans att arbeta med ett unikt projekt. Du får möjligheten att komma in i en stor organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av en roll inom Telekom, Drift eller Nätverk. Du bör ha en förståelse för alla dessa områden även om du inte kommer vara den som arbetar med det rent tekniska. Du vill släppa den tekniska biten och arbeta med kravställning. Vi ser därför att du har erfarenhet av just kravställning sedan tidigare från projekt som projektledare eller delprojektledare.

Som person är du trygg i din roll och har skinn på näsan vilket kommer behövas i dialog med leverantörer och verksamheten. Utöver detta har du lätt för sociala sammanhang då samarbete och kommunikation är en daglig del av arbetet.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 6 månader med goda chanser tillförlängning eller överrekrytering.
  • Placering: Solna
  • Arbetstider: Kontorstider. Framöver kan det bli aktuell med beredskap/jour.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus med 15.800 medarbetare. De håller i dagsläget på att driftsätta Nya Karolinska Solna där de planerar att ta emot patienter i slutet av 2016.

Academic Work Fotbollslandslaget - 1# The Office

Dagens talanger är framtidens stjärnor, både på jobbet och på fotbollsplanen. Här tränar U20-landslaget inför VM. På vårt kontor.