System- och webbutvecklare till utvecklande miljö

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du en initiativrik system- och webbutvecklare som nu vill visa framfötterna på arbetsmarknaden? Har du ett intresse för dynamiska programmeringsspråk som Python eller Ruby on Rails och är på ständig jakt efter nya kunskaper? Då väntar AGoodId med härlig stämning och kompetenta, trevliga kollegor på dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för AGoodIds räkning en system- och webbutvecklare med en god känsla för Python.

AGoodId är en strategisk kommunikationsbyrå i Stockholm med bred kompetens inom varumärkesstrategi, marknadsföring/reklam, internet och grafisk design. De har en öppen och trivsam organisationskultur och söker nu en junior utvecklare med passion som kan trivas och utvecklas med företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AGoodId önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AGoodId. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som system- och webbutvecklare hos AGoodId kommer du arbeta med utveckling av webbplatser och webbapplikationer till företagets kunder. Du kommer arbeta mestadels backend i dynamiska språk såsom Python, men det kan även förekomma en del frontendutveckling. Arbetet är varierande och du kommer arbeta i kundprojekt med både halvfärdiga roadmaps och skräddarsydda lösningar.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Utveckling av webbplatser och applikationer
 • Vidareutveckling av AGoodIds egna system tillsammans med ditt team
 • Implementera och bygga nya funktioner
Tjänsten passar dig som tycker det är roligt att lösa problem samt är ivrig att lära dig mer. Du är sugen på att komma till en arbetsplats med högt i tak samt härlig och öppen stämning. AGoodId söker någon som är självständig och trygg i sitt arbete, men där hjälpsamma kollegor alltid finns nära. För rätt person finns det stora möjligheter att ta eget initiativ, påverka arbetet och vidareutvecklas. AGoodId arbetar löpande med förbättring av företaget samt uppmuntrar initiativ till den egna utvecklingen hos de anställda.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har goda kunskaper och erfarenhet inom Python eller ett liknande dynamiskt språk
 • Har relevant utbildning inom IT eller relevant arbetslivserfarenhet
 • Har kodexempel att visa upp för kunden i rekryteringsprocessen
 • Har goda kunskaper i det svenska språket då det förekommer kundkontakt
Det är meriterande om du:
 • Har ett projekt i Python som du kan visa upp
 • Har kunskaper i Django och Ruby on Rails, PHP, Perl eller liknande
 • Har kunskaper i JavaScript/AJAX och databasdesign
 • Har erfarenhet av design och utveckling av webbapplikationer i Unix/Linux-miljö från egna projekt eller arbetslivet
Som person är du nyfiken, tar egna intiativ och drivs av problemlösning. Personligheten är väldigt avgörande för denna tjänst och de söker någon som verkligen brinner och har ett engagemang för system- och webbutveckling. Utbildningen är inte det viktiga utan du kan vara självlärd, men du ska vara motiverad till arbetet och ha lätt för att lära. Som person är du en positiv och effektiv problemlösare som arbetar noggrant och strukturerat samtidigt som du trivs i en lättsam miljö med närhet till skratt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 7,5 timmars arbetsdagar
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på snt03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

AGoodId är en strategisk kommunikationsbyrå i Stockholm med bred kompetens inom varumärkesstrategi, marknadsföring/reklam, internet och grafisk design. De hjälper företag och organisationer att stärka sin konkurrenskraft genom att skapa, förvalta, förädla och gestalta starka idéer. De gör det med ett holistiskt, metodiskt, medieoberoende angreppssätt som ger konkreta och bestående resultat.