Swedish speaking Dispute Resolutions Advisor

Om jobbet

Har du passion för service och gillar att lösa problem? Är du duktig på att kommunicera och gillar att utreda komplexa kundärenden? Talar du svenska och engelska flytande och är du dessutom flerspråkig? Toppen, då borde vi ses!

Service Center strävar efter att leverera fantastisk service till Klarnas kunder, både till slutkonsument och till de e-butiker som använder vår betalningslösning. Vi söker nu en driven och service minded advisor till vårt svensktalande Disputes/Fraud Resolutions team.

Dispute Resolutions är en central funktion inom Klarna och ditt arbete har en direkt påverkan på våra kunders nöjdhet. Som en Advisor kommer du att ge våra kunder fantastisk service genom rådgivning främst via e-mail. Som second line support till våra svenska kunder kommer du att ansvara för att lösa komplicerade kund- och partnerärenden och leverera exceptionell service med hög effektivitet. Våra utmaningar är att fortsätta leverera en Disputes/Fraud funktion i världsklass samtidigt som vi aktivt jobbar med nya ideér och förbättringar till det befintliga arbetssättet - genom detta kommer du fortsätta hjälpa oss att leverera goda resultat och service till våra kunder.

Du är en effektiv, självgående person som sätter kunden i fokus och som trivs i en snabbrörlig arbetsmiljö. Du har lätt att fatta beslut och tar egna initiativ. Du har stark kommunikationsförmåga och är inte rädd för konflikthantering. Har du erfarenhet inom kundservice är detta meriterande, men inget krav, det viktigaste är att du brinner för att ge exceptionell service som står i direkt resultat till att du alltid gör det lilla extra. Du talar flytande svenska och engelska och vi ser gärna att du är flerspråkig.

Låter detta som jobbet för dig? Då rekommenderar vi att du ansöker så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Klarna was founded in Stockholm in 2005 with the idea to simplify buying. Today, we are one of Europe's fastest growing companies. In 2014 we joined forces with SOFORT and formed Klarna Group, the leading European payment provider.

Klarna Group has more than 1100 employees and is active on 16 markets. We serve 25 million consumers and work with 45 000 merchants. Our goal is to become the world's favorite way to buy.

Besök oss gärna på:

https://www.facebook.com/Klarna

https://www.youtube.com/user/klarnacom

https://www.linkedin.com/company/klarna-ab

http://engineering.klarna.com/


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var