Swedbank försäkringar söker en handläggare!

Om jobbet

Är du administrativt lagd och har kunskaper i Officepaketet? Nu söker vi en försäkringshandläggare till Swedbank försäkringar på Stora Essingen. Låter det här intressant? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbank försäkringars räkning en försäkringshandläggare. Du kommer bli en del av en lättsam grupp om 15 personer som har högt i tak. Idag sitter de i öppna landskap på Swedbanks kontor på Stora Essingen. Dit går det bra att ta sig med både buss och tvärbana. Uppdraget är på 6 månader och kommer inledas med en introduktion.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbank försäkringars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som försäkringshandläggare kommer du arbeta administrativt och mot bankens privatkunder. Du kommer bland annat att arbeta med förmånsändringar och annullering av försäkringar. Vidare så kommer du arbeta mot privatförsäkringar och där mycket ändringar av belopp samt enklare handläggning.

Du kommer till exempel att:
 • Göra ändringar i försäkringsbelopp.
 • Jobba med förmånsändringar för privatkunder
 • Annullering av försäkringar och arbete med återbetalning utav premie.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta administrativt och med stundtals monotona arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har 1-2 års arbetslivserfarenhet utav att jobba administrativt sedan innan. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att jobba i Officepaketet då stora delar av arbetet kommer vara förlagt inom detta, men en del arbetsuppgifter kommer även innebära arbete i Swedbanks affärssystem. Du kommer bli del av ett team på 15 personer därav är det viktigt att du trivs med att jobba måste självständigt och med andra. Du kommer ha kontakt med bakens privatkunder, framförallt via brev, därför är det viktigt att du hr en god kommunikativ förmåga.
 • 1-2 års arbetslivserfarenhet av administration.
 • Erfarenhet av att jobba i Officepaketet
 • Trivas med att arbeta i ett team och med monotona arbetsuppgifter
Inför anställning kmmer ett utdrag ur brotts- och belasningregistret tas samt en kreditupplysning att genomföras

Det är meriterande om du har jobbat på försäkringsbolag eller inom den branschen tidigare då du snabbare kommer få en helhet över arbetet.

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då arbetsuppgifterna kräver högt fokus. Vidare så är du en glad och social person som bidar med energi till dina kollegor och kan anpassa dig till flera personligheter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader.
 • Placering: Stora Essingen
 • Lön: 120 kr/h
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 jan

Om företaget

Swedbank försäkring AB Swedbank Försäkring grundades 1990 är ett helägt dotterbolag i Swedbank. Bolaget har ett stort antal kunder inom både privat- och företagsmarknad och antalet försäkringsavtal uppgår till cirka 2 miljon.