SW söker erfarna ekonomiassistenter

SW · Ekonomi · 15 dec

Om jobbet

SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom hela tjänstemannasegmentet men främst inom ekonomi, bank och finans.

Tjänstebeskrivning Arbetsuppgifterna rollen som ekonomiassistent varierar beroende på både tjänst och kund. Det är däremot viktigt att du har en god förståelse för hela flöden och kan utan problem ansvara för delar i det. Du kommer exempelvis komma att arbeta med:
  • Löpande redovisning
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Bidra vid både månads- och årsbokslut
  • Kredithandläggning
  • Ha daglig kontakt med kunder och leverantörer
Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Så har du arbetat i några år och vill ta steget vidare i sin karriär så är det just dig som vi söker.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning i form av antingen universitet/högskola alternativt yrkeshögskola. Du har ca 3 års erfarenhet som ekonomiassistent och en god förståelse för ekonomiarbetet i stort. Du har erfarenhet från ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete.

Viktig information
Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Paola Bustos, 08-407 55 61.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!