SW söker en systemkunnig junior produktspecialist

SW · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Som junior produktspecialist kommer du med stor servicekänsla hjälpa kunderna att förstå vilken kreditinformation kunden har och på vilket sätt den kan hjälpa kunden i deras affärsbeslut. Kunden levererar kreditinformationen genom flera olika tjänster och ditt uppdrag blir att hjälpa kunderna hitta den bästa lösningen för dem. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning samt något års erfarenhet inom branschen eller bank/finans. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av kreditgivning mot privatpersoner eller företag. Erfarenhet av integrationslösningar, krav och testarbete samt förvaltningsansvar för IT-system är meriterande men inget krav.

För att passa in i rollen är du en ambitiös lagspelare som är kundfokuserad, positiv, drivande och innovativ. Du har alltid kunden i fokus och brinner för att ständigt arbeta för att få nöjdare kunder, bättre kvalité, ökad lönsamhet och effektivare processer. Vidare har du ett strukturerat och noggrant arbetssätt och bidrar till ett bra samarbete i gruppen.

Övrig information
Ovanstående kan innebära konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering med anställning hos kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos 08-407 55 61
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!