SW söker en student till Finansbolag

SW · Service & Kundtjänst · Sista dagen!

Om jobbet

SW söker för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare. Vår kund är ett finansbolag som sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm och du välkomnas in en i en grupp om 12 andra medarbetare.

Tjänstebeskrivning
Leverantörsservice Privat hanterar inkommande kreditförfrågningar från samarbetspartners och kunder inom bil, fritid, och blancomarknaden. I dina arbetsuppgifter ingår kreditbedömning av privatpersoner och företag, att serva våra samarbetspartners och kunder över telefon, via säljstödssystem och mejl. I ditt arbete ingår även att aktivt jobba med ständiga förbättringar.
Du blir en del av ett positivt gäng som arbetar i högt tempo. Din roll innebär att vara kundens första kontakt med bolaget och de satsar därför på att ge bra service och ett svar på varje kunds fråga.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är student och har minst 3 år kvar av dina studier. Kunden vill att man jobbar kvällar, helger, lov och totalt 3 pass i veckan. På vardagar arbetar man från kl 16-19 , men kunden är flexibel vid tentor osv..

För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare tror vi att du bemöter kunderna på ett trevligt och personligt sätt och har förmågan att skapa förtroende. Du är flexibel, noggrann och positiv. Du trivs med att ha telefon som arbetsredskap, har lätt för att formulera dig och tycker om att arbeta i grupp. Om du har ett intresse för bank och finans är detta självklart ett plus.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående med anställning hos SW. Efter att du är klar med dina studier kan det finnas möjligheter att gå över till vår kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos, 08-407 55 61
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!