SW söker en Junior ekonomiassistent till spännande företag i Stockholm

SW · Ekonomi · 9 nov

Om jobbet

För vår kunds räkning söker vi nu en positiv och engagerad ekonomiassistent till ett företag i Stockholm. Vår kund har en ekonomiavdelning som består av 10 personer där du kommer att vara en del av ett utvecklande team.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som ekonomiassistent arbetar du med leverantörsreskontra och på ekonomiavdelningen arbetar idag ca 10 medarbetare. Tjänsten är bred och du arbetar med hela flödet inom leverantörsreskontran och du kommer även att arbeta med anläggningsredovisning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att snabbt komma in i uppgifterna är det fördelaktigt om du har erfarenhet av Agresso, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Som person är du strukturerad och noggrann i dina arbetsuppgifter. Du trivs med eget ansvar, har en positiv attityd och god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du tycker om att lära dig nya saker och är intresserad av att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med start snarast, Anmäl ditt intresse för tjänsten inom kort då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos, 08-407 55 61.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!