Sveriges ledande aktör inom förvaltningstjänster söker en ny säljare - SBC

Om jobbet

Sveriges ledande aktör inom förvaltningstjänster söker en ny säljare

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB (publ) är ett av landets ledande företag inom bostadsrätt. Bolagets affärsidé är "Vi skapar och förvaltar värden för bostadsrättsföreningar och bostadsrättshavare ". SBC tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, teknik och juridik för bostadsrättsföreningar. SBC har kontor på sex orter runt om i landet med totalt cirka 300 anställda. 2015 var koncernens intäkter 395 mkr. Bolaget är noterat på NGM Equity. I januari 2016 förvärvade SBC samtliga aktier i Fastighetspartner i Göteborg AB som omsätter cirka 9 mkr på årsbasis. På kontoret i Stockholm sitter vi i trivsamma lokaler centralt på Södermalm. Här arbetar ca 100 medarbetare varav 5 säljare.

Om tjänsten

Om du är en drivande och affärsinriktad säljare med erfarenhet av fastighetsbranschen har vi ett kul och krävande jobb att erbjuda.

Du kommer att arbeta med försäljning av våra tjänster inom ekonomisk och teknisk förvaltning till bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet med fokus på avtalsförsäljning. Din uppgift blir att i huvudsak bearbeta nya kunder, via telefon och i fysiska möten. Tillsammans med kollegor representerar du SBC på mässor och seminarier och knyter värdefulla kontakter i vår egen bransch. Du rapporterar till Försäljningschefen i Stockholm. Arbetstiderna är flexibla men kvällsarbete ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av tjänsteförsäljning inom fastighet eller teknik till fastighetsbranschen eller närliggande bransch. Du kan också ha erfarenhet från styrelsearbete i bostadsrättsföreningar. Du förväntas besöka kunder frekvent, agera självständigt, övertygande och med helhetssyn och ha ett strukturerat arbetssätt. En relevant eftergymnasial utbildning är meriterande. Du använder datorn som en självklar del av arbetet. För att lyckas skall du vara mål- och resultatinriktad, relationsskapande, ha empatisk förmåga och en pedagogisk insikt samt vara lojal. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift. Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm och har körkort.

Om du får chansen kommer du att komma in i ett bolag där man jobbar hårt för att ta sig an framtiden och skapa en ännu bättre arbetsplats. En sund företagskultur ligger i fokus. Företaget går bra och kan visa upp fina siffror. Du kommer in i en kunnig grupp med en chef som fokuserar på närvaro engagemang och som gärna motiverar och stöttar med erfarenhet och humor i vardagen. Har du vad som krävs för att vara med och föra SBC vidare på framgångsresan? Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer kommer ske löpande!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly och rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Om du har frågor går det bra att ringa Kristian på 073-521 65 87 eller maila honom på kristian.ekelund@salesonly.se

Sökord: BRF fastigheter mäklare kundansvarig styrelse account manager säljare försäljning förvaltning ekonomisk förvaltning fastighetsförvaltning
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget