Svenskalärare på deltid till årskurs 4-9 på en mindre skola med stort hjärta

Academic Work · Utbildning · 21 dec

Om jobbet

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som lärare? Kanske funderar du på att söka lärarprogrammet. Detta är en unik möjlighet för dig som vill prova på läraryrket med hjälp av god handledning och förutsättning till utveckling.
Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en lärare i ämnet Svenska för årskurs 4-9 på deltid, 3 dagar i veckan. Du kommer att tillhöra ett arbetslag på 5 personer i en mindre skola där man tror på ett gott samarbete mot gemensamma mål.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work]
(sw03@academicwork.se)

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute på skolan. Om båda parter är nöjda med samarbetet så kan det finnas goda chanser till vidare arbete.

Arbetsuppgifter
 • Undervisning i ämnet svenska i årskurs 4 -9
 • Förberedelse samt grundläggande planering inför undervisningen
 • Visst deltagande vid konferenser
Tjänsten passar dig som alltid varit nyfiken på läraryrket och/eller som idag studerar, gärna inom just ämnesområdet pedagogik. Detta är en otrolig möjlighet för dig som vill få erfarenhet genom stort ansvar och med hjälp av bra stöttning och handledning utvecklas i din roll.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har en gymnasial högskoleförberedande utbildning
 • Studerar på högskolan nu
 • Är tillgänglig tisdagar - torsdagar
Det är meriterande om du:
 • Studerar till att bli just lärare eller till något annat yrkesmässigt inom pedagogik
 • Har tidigare erfarenhet av att leda och ansvara för barn och ungdomar
Som person är du strukturerad samt tycker om ordning och reda. Du har en god kommunikativ förmåga och ser individanpassad kommunikation som självklar. Att arbeta i team är något du värderar högt och du trivs med att bolla idéer samt utbyta kunskap med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 20 timmar i veckan fördelat på tisdagar, onsdagar samt torsdagar
 • Placering: Vittra i Saltsjöbo
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vittra är ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 26 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för 7900 barn och elever och har 900 medarbetare. Vår undervisning utgår ifrån en helhetssyn på elevens utveckling med tydliga mål inom kunskap, lärande och personlig utveckling. Genom att hitta motivationen hos varje elev kan vi både uppmuntra och ställa krav. Hos oss är det både nödvändigt och roligt att lära sig mycket