Svalner söker Momsrådgivare

Om jobbet

Rollen
Din roll kommer att vara bred och innebära samarbete i team som täcker flera skatteområden, där varje person ansvarar för del i leveransen till klient. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. utredning av momskonsekvenser av olika projekt och investeringar, granskning av bolag och fastigheter vid transaktioner, hantering av löpande bygg- och fastighetsrelaterade momsfrågor, rättsutredningar och kommunikation med Skatteverket och domstol.

Med rätt inställning och engagemang finns goda utvecklingsmöjligheter inom Svalner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med juristexamen eller motsvarande och 1-3 års erfarenhet av momsfrågor, från revisionsbyrå, advokatbyrå eller Skatteverket. Det är meriterande om du har erfarenhet av moms kopplat till bygg och fastigheter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetet kräver att du är analytisk, noggrann och har god känsla för såväl språk som siffror. Du har integritet, gott omdöme, ett starkt engagemang i ditt arbete och är resultatfokuserad. Då vi vill bygga effektiva team lägger vi stor vikt vid samarbete, sammanhållning och trivsel. Det gör att vi ser framför oss en positiv, kommunikativ och prestigelös person som trivs i samarbetet med såväl kollegor som klienter.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svalner med Ogunsen Executive Search. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Malin Söhr Researchkonsult Ogunsen tel 073-421 79 84.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Skatt
Kontakt

Ring Malin Söhr, 070-4217984

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Ogunsen erbjuder högkvalitativa rekryterings- och interimslösningar på managementnivå för privat och offentlig sektor inom specialistområdena Ledning, IT samt Ekonomi/Finans/Försäkring.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var