SUPPORTTEKNIKER TILL ROLL MED STOR UTVECKLINGSPOTENTIAL!

JobBusters · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer du att hjälpa företagets kunder med att hantera problem i mjukvaran. Du arbetar såväl i 1st som 2nd line support och ärendena har stor bredd där du får möjlighet att arbeta med djupa tekniska felsökningar, incidenthantering samt användarsupport. Då mjukvaran är plattformsoberoende kommer du arbeta mot både Windows och Linux miljöer och i MSSQL/MYSQL databaser. Teamet består av 7 stycken och samtliga av dessa arbetar med kundens önskemål i fokus.

Företagspresentation

Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av affärssystem för fastighetsbolag. Deras mjukvara är egenutvecklad och plattformsoberoende vilket gör den mycket anpassningsbar. Företaget har funnits sedan 1996 och de är idag 55 anställda med blandad bakgrund runt om i Sverige. Deras budord är helhet, trygghet och engagemang vilka genomsyrar hela verksamheten. Arbetsplatsen är placerad i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av en teknisk supportroll.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med både Windows och Linux.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift då tjänsten kräver det.
  • Det är meriterande om du tidigare supportat affärssystem.
Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är stresstålig och kan hantera flera bollar i luften samtidigt. Du är också en kommunikativ person som älskar att lösa problem och ständigt har kunden i fokus. Vidare är du också initiativrik samt ansvarstagande.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter inom företaget samt goda förmåner. Du blir också en del av ett glatt gäng som tillsammans hittar på mycket roligt.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Maja Fransson, 08-525 240 20

Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var