Supporttekniker till RCO Security

Om jobbet

Om företaget

Är du en problemlösande supporttekniker med stort intresse av teknik och elektronik? Då är du den vi söker!

Nu gör vi på Lernia en rekrytering av en erfaren supporttekniker på uppdrag av vår kund RCO Security. RCO Security AB utvecklar, tillverkar och marknadsför passagesystem och larm.
I produktsortimentet ingår såväl kompakta kodlås för enstaka dörrar som stora PC-baserade passersystem integrerat med larm, porttelefoner och bokningstavlor. RCO ligger i Kallhäll i Järfälla kommun. Antalet anställda är för närvarande c:a 50 st och de har en omsättning c:a 160 milj. SEK. RCOs expansion är idag stor och de behöver därför förstärka serviceavdelningen med en supporttekniker. Vill du bli en del av deras framgångsrika team?!

Detta är en direktrekrytering till RCO Security i samarbete med Lernia bemanning.

Arbetsuppgifter

Som Supporttekniker hos RCO Security kommer du att arbeta på deras supportavdelning i Kallhäll med främst teknisk support via telefon. Du kommer att ge support om RCOs olika produkter såsom PC-programvaror, passagesystem och larmsystem samt kodlås. I dina arbetsuppgifter ingår även vid behov service och driftsättning ute hos kund. Gruppen består idag av 5 personer där stämningen är hög och de tekniska diskussionerna är många. Du kommer sitta i en bra arbetsmiljö där man antingen har ett eget rum eller delar på två.

RCOs Support är förtklassig och därför förväntar vi oss att du är professionell i ditt arbete och alltid gör det yttersta för att ge kunden bästa service! På supporten tar man emot i snitt 150 samtal/dag på 5 personer, dvs, 30 samtal per person och dag och de är stolta över sin höga svarsfrekvens. RCO har all tillverkning i samma hus som supporten sitter och har därför en unik möjlighet att ha närhet till produktion, all forskning och tillverkning sker i Kallhäll. Som ny anställd på RCO Security kommer du att få en gedigen utbildning på plats med ett genomtänkt introduktionsprogram. Arbetstiden är mellan 8-16.45 och under sommarmånaderna stänger supporten redan kl 16.00. RCO kommer att tillämpa provanställning de första 6 månaderna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasienivå i grunden och har erfarenhet av service, nätverk och support. Du har goda kunskaper i elektronik och ellära då detta är frågor som supporten ofta får ta hand om. I arbetet ingår en hel del praktisk felsökning av RCOs produkter tillsammans med kund så har du erfarenhet av elektronisk felsökning ser vi det som meriterande. Har du arbetat inom säkerhetsbranschen så ser vi även det som meriterande men inte ett krav!

Personliga egenskaper

Som person är du problemlösande, stresstålig och pedagogisk i ditt arbetssätt. Du har en professionell hållning i ditt arbete men har också skinn på näsan då RCO Security är ett företag med högt i tak. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse för elektronik och teknik och vid din förmåga att kunna hjälpa andra med mindre kunskaper än du själv. Du är flexibel, tålmodig och förstående. Ett krav för denna tjänst är att du talar behärskar svenska flytande i tal och skrift, då all support sker på svenska.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Kallhäll, Järfälla

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - sök därför redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.