Supporttekniker till IT-desk i Solna, Stockholm

TNG Group AB · Data & IT · 12 nov

Om jobbet

Just nu söker vi efter dig som vill jobba inom IT-support och brinner du för service, modern teknik och molnlösningar.

Här blir du erbjuden ett stimulerande och varierande jobb i en teknisk innovativ miljö både i desken och onsite. Du blir en del av ett duktigt team i servicedesken inom en IT-support som ligger i framkant.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
  • Ta emot varierande ärenden i Företages servidedesk
  • 1st / 2nd line ärenden.
  • Supportera inom Win7, Win10, Office365, molnlösningar och applikationer
  • Både arbeta onsite och i servicedesken
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer jobba som supporttekniker på kontoret i Solna. Här jobbar du mestadels i servicedesken inom 1st och 2nd line-ärenden. Du kommer också till viss del jobba onsite. Du kommer också ha en nära dialog med olika leverantörer och samtidigt erbjuda användarna support i världsklass.

Om Kunden
Du kommer att arbeta på ett stort företag inom bygg och fastighetsbranschen. Kontoret ligger i Solna strax norr om Stockholm och du kommer att arbeta i en modern teknisk miljö där du blir erbjuden en möjlighet att utvecklas.

Rollen innebär i korthet

Du kommer jobba som supporttekniker på kontoret i Solna. Här jobbar du mestadels i servicedesken inom 1st och 2nd line-ärenden. Du kommer också till viss del jobba onsite. Du kommer också ha en nära dialog med olika leverantörer och samtidigt erbjuda användarna support i världsklass.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen har du ett naturligt teknisk intresse och nyfikenhet på nya teknologier. Om du har vilja att lära sig nya saker snabbt kommer du växa snabbt här.

Du har:
  • Minst 2 års erfarenhet inom support (1st/2nd line)
  • Kunskap om: win 7 ocn win 10, servrar, applikationer
  • Förståelse för molntjänter som Office365
Du som gillar variation, brinner för en bra användarupplevelse och service kommer trivas här. Du blir erbjuden en variationsrik roll både i desken, remote och onsite tillsammans med kollegor som delar ditt intresse för ny teknik.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Support
Kontakt

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.