SUPPORTTEKNIKER MED INTRESSE FÖR PHP TILL MODERNT MEDIEHUS

JobBusters · Data & IT · 23 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en Utvecklare/Supporttekniker till vår kund som är marknadsledande inom digital marknadsföring via bloggar och social media. I rollen som Utvecklare/Supporttekniker kommer du att vara en viktig del i den innovativa utvecklingen av system och funktioner. Du kommer att ha spännande och varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andre lik. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, både inom företaget och koncernen.

Företagspresentation

Vår kund är Nordens största och ledande mediekanal inom social media och bloggar. De erbjuder sina kunder en bred kommunikationsplattform där de når flera miljoner följare via alla deras sociala mediekanaler så som bloggar, Instagram och Youtube. De erbjuder även event och sponsrade samarbeten. Företaget startade 2006 och tillhör en stor mediekoncern. Just nu arbetar ett 20-tal anställda tillsammans i moderna lokaler på Södermalm.

Kvalifikationer
  • Du har goda kunskaper i PHP
  • Du har erfarenhet av HTML, CSS och Javascript
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk support


Personliga egenskaper

Som person är du social och tycker om kontakt med människor. Du är nyfiken, noggrann i arbetet och utmanas av att överträffa förväntningarna. Du uppskattar ett varierat arbete där du får göra skillnad och ta ett kliv i karriären.
Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter där du får arbeta med teknik och utveckling. Du blir en del av ett trevligt gäng i en spännande bransch där stora utvecklingsmöjligheter finns både inom företaget och koncernen. Du får även många förmåner och kompetensutveckling. Här är det korta beslutsvägar och högt i tak.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Support
Kontakt

Ring Karin Grönkvist, 08-525 240 24

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var