Supporttekniker IT till storbank i Stockholm

TNG Group AB · Data & IT · 23 dec

Om jobbet

Vill du jobba som supporttekniker till storbank i Stockholm? Vill du utveckla dina kunskaper inom teknik och service?

Vi söker nu en IT-support tekniker med goda kunskaper inom ITIL till en stor internationell bank i Stockholm. Kunden är en uppskattad arbetsgivare som ser potentialen i varje individ. Här kommer du att trivas om du värdesätter stabilitet, service och problemlösning!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här är din trivsel högt på agendan och du jobbar hos en arbetsgivare som bryr sig. Du kommer jobba som konsult hos TNG men vara på plats hos kunden som ser långsiktigt på dig och din utveckling. Som konsult har du samma villkor som direktanställda och du får möjlighet att ta del av både kompetensutveckling som förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ta inkommande samtal och göra en första felsökning
  • Registrera och följa upp ärenden
  • Dela med dig av dina ITIL kunskaper
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som intern IT-support tekniker kommer du att ingå i ett team där det råder stark teamanda. Här kommer du att stötta kollegor inom banken med deras dagliga IT-problem via telefon, fjärrstyrning och e-supportverktyg. Här trivs du som vill fortsätta utvecklas och använda dig av dina process- och IT-kunskaper i en serviceinriktad roll.

VEM ÄR DU?

För att trivas i tjänsten ser vi att du har något års erfarenhet av rollen som IT-supporttekniker med kunskaper inom Windows, Active Directory och nätverk. Eftersom det är en snabbrörlig miljö är det viktigt att du är flexibel och trivs i en föränderlig miljö.

Här kommer du att få möjlighet att växa inom IT i en stor organisation som uppmuntrar sina anställda till att hela tiden utvecklas och ser positivt på personer som tar egna intiativ.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.