Supporttekniker 2nd line till Net1

Om jobbet

För Net1's räkning söker vi en duktig och erfaren supporttekniker som även ska kunna bidra till att utveckla teamet samt deltaga i och framöver även leda olika typer av projekt. Du kommer som tekniker att även vara operativ i din roll och ha kontakt med kunder.

Net1 är den enda operatör som erbjuder ett trådlöst bredband med obegränsad datamängd. Företaget har funnits på den svenska marknaden sedan år 2003. Med deras unika täckning är Net1 en etablerad aktör i många regioner dit andra operatörer inte når. Företagets trådlösa bredbandsnät ger täckning till 99,8% av Sveriges befolkning.
I rollen som supporttekniker kommer du arbeta med komplexa ärenden samt eskalera till 3:e linjen. Teamet arbetar med kunder som tillhör VIP dvs. preffered customer. Kraven på service och flexibilitet är därför stora. Du kommer även vara delaktig gällande utbildning av ett växande team för närvarande bestående av fyra tekniker samt delta vid projekt och bidraga till utvecklingen av nya och befintliga kundaffärer.

Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet inom mobilt bredband och telekombranschen. Du har arbetat med kvalificerad support och har även god kunskap och erfarenhet inom nätverk, VPN och gärna radio. Du har en eftergymnasial utbildning inom IT/Nätverk och teknik samt ett par års erfarenhet ifrån telekom i en support roll. Vi ser gärna att du även har god erfarenhet av att delta i olika projekt.

Som person är du drivande och social. Du har lätt för att komma in i grupper och nya sociala sammanhang samt brinner för service. Du trivs i en roll där du får möjligheten att coacha och utveckla andra.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Felipe Hallbeck på tfn: 0734-159377 eller felipe.hallbeck@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, Net1, mobilt, bredband, telecom, konsult, consultant, technician, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?