Supporttekniker / 1st line / helpdesk

Om jobbet

Centric har just nu många spännande uppdrag för dig som har erfarenhet inom IT-support och helpdesk och söker nya utmaningar. Är du driven, engagerad och visar framfötterna? Då finns det goda möjligheter att klättra inom IT-branschen genom våra uppdrag.

Arbetsuppgifterna kommer innefatta kontohantering och felsökning av hård- och mjukvara, främst inom Windows-miljö. Arbetet sker primärt via telefon och mailkontakt, men kan innefatta på platshjälp. Till din hjälp kommer du att ha tillgång till ärendehanteringssystem, kunskapsdatabas och olika remote-verktyg.

Som konsult är du anställd av oss på Centric men kommer att vara ute på längre uppdrag hos våra kunder. Du kommer att få möjligheten att arbeta inom varierande IT-miljöer och kommer därför finslipa dina kunskaper.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med first line support i ca 6 månader eller mer. Du är van vid att hantera ärenden och problemlösning självständigt och i grupp.

Vi ser att du har god erfarenhet av felsökning i miljöer som Windows 7/8/10 och Microsoft Office, kontohantering i Active Directory och Exchange samt något ärendehanteringssystem.

Du har en bra servicekänsla och brinner för hjälpa användare på ett pedagogiskt och professionellt sätt.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Viktiga egenskaper är att du är utåtriktad, pedagogisk, empatisk och har en hög servicemedvetenhet samt tycker problemlösning och att hjälpa användare är givande och utmanande.

Som alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande, engagerad, noggrann och flexibel.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Gräset är grönare på andra sidan!

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, konsult, Consultant, data, Stockholm
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?