Supportmedarbetare till Ping Pong

Academic Work · Data & IT · 17 jan

Om jobbet

Brinner du för IT och service och vill vara med och driva den digitala utvecklingen inom skola och undervisning? Då har vi jobbet för dig! Ping Pong AB söker nu en Supportmedarbetare till deras servicefunktion.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ping Pongs räkning en supportmedarbetare som kan stötta deras kunder i användandet av lärplattform PING PONG.

I dag hjälper lärplattformen PING PONG organisationer inom både offentlig sektor och näringsliv att växa, och räknas som en av de största lärplattformsleverantörerna i Sverige. Ping Pong har idag 50 medarbetare som sitter i fina lokaler mitt på Södermalm i Stockholm. De flesta har en bakgrund som ingenjörer eller pedagoger, men du kan också hitta språkvetare och journalister bland medarbetarna. Det som förenar alla är passion för teknik och pedagogik!

Nyligen vann Ping Pong förtroendet att hjälpa Stockholms stad och deras 1 400 skolor med utmaningen att minska lärarnas arbetsbörda för att frigöra tid för undervisningen. Under år 2016 har även Ping Pong utnämnts till årets Gasellföretag av Dagens Industri, då de är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige . Det är just därför de är i behov av hjälp av dig som jobbat som supportmedarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ping Pongs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ping Pong. Ping Pongs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare på Ping Pong kommer du vara ansiktet ut mot deras kunder och med hjälp av dina kunskaper om Ping Pongs produkt tillgodose kundernas behov av avancerad användarsupport.

I arbetet kommer du att:
  • I första hand ta emot, utreda och besvara frågor av främst användarmässig karaktär.
  • Prioritera, delegera och följa upp ärenden.
  • Arbeta för en effektiv ärendehanteringsprocess.
  • Stötta i andra supportrelaterade aktiviteter i syfte att tillgodose företagets och deras kunders behov.
  • Delta i arbetet kring incidenthantering (utredning, uppföljning och intern/extern kommunikation).
Denna tjänst passar dig som vill jobba i en kreativ arbetsmiljö med engagerade medarbetare som värderar samarbete, öppenhet och att ha kul på jobbet. Tillsammans kommer ni att bidra till samhällsnyttan genom att utveckla en förstklassig lärplattform som underlättar, förbättrar och effektiviserar arbete och studier för tusentals pedagoger och studerande.

Vi söker dig som

Vi söker dig som älskar att ta dig an utmaningar och lösa problem av främst teknisk och organisatorisk karaktär.
Du har lätt för att förklara på ett enkelt sätt och har ett stort intresse för IT och teknik.

Vi söker dig som har:
  • Läst tekniskt linje på universitet/högskola
  • Erfarenhet av kundsupport, servicedesk eller motsvarande.
  • Stor datorvana
Det är även meriterande om du har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet av pedagogiskt arbete. Det är även till stor fördel om du har erfarenhet av Ping Pong eller någon annan lärplattform men är inget krav.

Som person har du ett gediget IT-intresse som du kombinerar med en kommunikativ förmåga när det kommer till att förklara problem och lösningar. Det är till dig vänner och familj vänder sig när de stöter på problem. Du tycker om att arbeta lösningsorienterat och söker gärna dina svar i olika kanaler. Att du arbetar på ett strukturerat och självgående sätt är även avgörande för att du ska lyckas i ditt arbete.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Vi på Ping Pong AB är stolta över vår plattform, PING PONG. Den är smidig, mångsidig, snygg och finns nära användaren, precis som vi! Här får du närmare 50 medarbetare som alla älskar det vi gör. De flesta har en bakgrund som ingenjörer eller pedagoger, men du hittar också språkvetare och journalister bland oss. Kontoret ligger mitt på Södermalm i Stockholm, med utsikt över hela stan.