Supportmedarbetare till internationellt IT-bolag

Om jobbet

Är du en problemlösare med erfarenhet från ärendehantering? Har du ett intresse för IT och telefoni? Då har vi på Adecco Office&HR tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som Supportmedarbetare kommer du att vara behjälplig till IT-chefer samt andra internmedarbetare med support och ärendehantering avseende vår kunds telefoni. Du kommer att registrera ärenden samt hantera felsökning gällande mobiltelefoner och SIM-kort.
Vidare kommer du att hantera daglig administration samt mobilabonnemang.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från serviceyrke och vana att möta kunder "Face-two-Face". Du brinner för att utvecklas och att ständigt lära dig nya saker. Har du dessutom ett intresse för IT, telefoni och teknik kommer du snabbt in i rollen.

Om anställningen
Tjänsten som Supportmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast, uppdragsperiod är tillsvidare med placering i Kista. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson på peder.andersson@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.