Supportmedarbetare till C.A.G Datastöd - tjänst med stora utvecklingsmöjligheter!

Academic Work · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Är du personen som ger det där lilla extra och gärna tar eget ansvar? Vill du jobba i en välkänd koncern med familjär stämning och högt i tak? Vi söker dig som vill jobba med first line support på en expansiv koncern. På C.A.G Datastöd erbjuds du ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter då många startar sin bana i företaget på first line supporten och sedan avancerar till andra roller internt med tiden. Låter det intressant? Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval tills tjänsten är tillsatt. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund C.A.G Datastöds räkning en first line supportmedarbetare som ska jobba med IT-drift åt deras kunder inom finansbranschen. Du kommer sitta inhouse på CAG:s kontor i trevliga lokaler på Kungsgatan 37.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och C.A.G önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos C.A.G. C.A.G intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Vi har sedan tidigare ett gott etablerat samarbete där detta upplägg har genomförts framgångsrikt.

Arbetsuppgifter

Som first line support kommer du att arbeta med att hantera problem som uppkommer ute hos C.A.G:s kunder. Supporten hanterar alla möjliga IT-relaterade frågor, såsom exempelvis ärendehantering, övervakning av servrar, felrapportering av datorer med mera. I din roll ingår det att ta ägandeskap för ärendet och coacha kunden från start till mål. I dina samtal med kunden är det viktigt att se till att du även får all information du behöver för att kunna lämna över ärendet internt till second line supporten.

Vid start kommer du att få en utbildning och handledning gällande C.A.G:s tjänster och program. Är du en driven person kommer du att få ta mycket eget ansvar redan från start och även kunna påverka mycket i både ditt arbete och på arbetsplatsen i stort.

Tjänsten passar dig som brinner för att ge service till kunder och vill fortsätta din karriär inom IT på ett företag där det finns många utvecklingsmöjligheter på sikt.

Vi söker dig som

Har ett gediget intresse för IT och IT-relaterade lösningar. Vi tror att du har en IT relaterad utbildning, på minst gymnasienivå, för att kunna behärska de tekniska frågor som du kommer att ställas inför. Tidigare erfarenhet inom first line support är meriterande men inget krav. Saknar du erfarenhet av first line support ser vi att du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba med service.

I denna tjänst kommer vi gå mycket på personlighet och inställning. Du ska vara en person som älskar att ge förstklassig service som alltid använder din utvecklade känsla för personkontakt för att ge kunden en bra upplevelse från start till mål. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon och mail. För att lyckas och trivas i denna tjänst ser vi även att du är en bra lagspelare i ett sammansvetsat team som alltid sätter kundens behov först. Vidare bör du vara trygg och stresstålig för att kunna guida kunden genom alla problem. Du ska även vara ansvarstagande och uppvisa ett stort engagemang för varje uppgift du ställs inför.

Övrig information
  • Start: Slutet av augusti med viss flexibilitet kring startdatum.
  • Omfattning: Heltid 40 h/vecka, supporten är öppen mellan kl 07-19. Du och ditt team jobbar i skift med varierade arbetstider mellan dessa klockslag.
  • Placering: Kungsgatan, Centrala Stockholm.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid.
Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal.
Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

61 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

C.A.G Datastöd är en del av C.A.G koncernen - en expansiv koncern inom IT-konsulting specialiserat inom ledning, utveckling och drift. Koncernen bildades 2005 och består idag av 6 dotterbolag och över 200 specialistkonsulter med kontor i Stockholm och Västerås.