Supportkollega med logistikbakgrund som vill framåt!

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du teknisk intresserad, har erfarenhet av logistik och trivs med mycket kundkontakt? Vill du arbeta i en mycket bred roll med möjligheter att ta dig vidare inom Unifaun? Söker du nya utmaningar i form av support till ledande logistikföretag i förändring?

Unifaun utvecklar och levererar norra Europas största Transportadministrationssystem (TA) och söker nu dig!

Information om uppdraget

I supporten på Unifaun blir du en del av ett tajt team på 8 personer som dagligen strävar efter att förfina och förbättra kundupplevelsen och supporten till alla Unifauns kunder och partners. Du får arbeta med problemlösning av olika slag och växa ordentligt i din tekniska kunskap, ingen dag är den andra lik och du kommer att mötas av ett omväxlande och roligt jobb; Unifauns unika system kräver att du vill lära dig och ger i gengäld stor utvecklingspotential tillbaka.

Supporten har hög status internt på Unifaun, man ser funktionen som en verksamhetskritiskt och mycket viktig del i organisationen. Man har också ett proaktivt tänk kring kompetensutveckling och medlärande i supporten och ser att du med den kompetens du skaffar dig på supporten på sikt kan gå vidare på Unifaun.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unifauns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen på Unifauns kundsupport kommer du att arbeta i ett team med varierande bakgrund och erfarenhet. Men är ett tajt och engagerat gäng som stöttar varandra och tillsammans arbetar för att leverera bästa möjliga kundservice.

Då Unifaun arbetar med nischade system kommer du att ha många nya bitar att lära dig, något som kräver en kombination av tekniskt kunnande och ett starkt utvecklingsfokus. Under din första tid på Unifaun går du bredvid en erfaren kollega och lär dig allt om Unifauns specifika TA-system, hur man tänker kring support och hur man lägger upp arbetet. Du sitter med och lyssnar och börjar sakta ta dina egna samtal och ärenden. Under ditt första halvår får du dessutom prova olika positioner runt om på hela supporten; 1st och 2nd line support, såväl som att sitta som dispatcher. Detta ger dig en unik insyn i hela supportkedjan och en mycket bra förståelse för hur Unifaun arbetar.

Rollen är bred och varvar enkla och avancerade uppgifter - ena stunden hjälper du en användare som glömt sitt lösenord och i nästa stund kravställer du mot våra utvecklare eller hjälper någon av våra partners med komplex felsökning. Alla i teamet arbetar tätt tillsammans och hjälper varandra, du står aldrig ensam.

Vi söker dig som
  • Har ett gediget tekniskt intresse, datavana och gärna erfarenhet av supportarbete.
  • Har erfarenhet av arbete med logistik.
  • Är utvecklingsdriven och nyfiken på att hela tiden lära dig mer.
  • Kan strukturera, planera och prioritera för att prestera på bästa sätt.
  • Har lätt för att etablera relationer och snabbt skapar ett bra förtroende genom en hög servicegrad och leveranssäkerhet mot kunder och partners.
  • Är prestigelös och tar tag där det behövs.
  • Pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.
  • Ett tredje språk är meriterande.
Utöver detta är det viktigt att du kan arbeta lugnt och metodiskt även i stressade situationer, du är pedagogisk, tar ansvar för din egen prestation och hjälper dina kollegor, även när det är mycket att göra!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Under hösten, med hänsyn till ev. uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

ARBETSTID: Kontorstider

ANNONSID: 14977244

PLATS: Stockholm City

KONTAKT: Rikard Bendt

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Unifauns webbaserade standardlösningar levereras som SaaS-tjänster och klientinstallerad programvara, där kunderna enklare och effektivare kan skicka och ta emot paket, gods och brev. Avsändarna skriver ut frakthandlingar, bokar hämtningar, skickar EDI till transportörerna och tar emot status och annan information från transportörerna. Mottagarna kan spåra sina försändelser för att se status. Transportörerna kan nå sina kunder med en enda koppling och kan på så sätt minska sina IT-kostnader.

Unifaun är marknadsledande inom transportadministrativa system (TA-system) i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa TA-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Man startade 1996 och har under åren byggt upp en mycket omfattande erfarenhet av IT-lösningar inom logistik som underlättar hanteringen av brev, paket och gods.