Om jobbet

För kunds räkning söker vi en supportchef.

I rollen som supportchef kommer du ha personalansvar för en grupp på cirka 5 supporttekniker som arbetar med intern support. Företaget är en välkänd aktör som arbetar med försäljning av klockor med kontor i centrala Stockholm. Företaget är ungt och modernt och har haft en enorm tillväxt under de senaste åren och söker nu efter en teamledare till deras supportfunktion.
I rollen ingår uppföljning och coaching av supportgruppen samt utveckla gruppens arbete. Utöver rollen som ledare kommer du vid behov att stötta gruppen med att själv motta och lösa ärenden via telefon och mail. Supportfunktionen arbetar med Windows och Microsoftrelaterade produkter och arbetar mot både externa användare (d v s kunder) samt interna användare.

Du kommer även vara delaktig i att strukturera och bygga upp supportfunktionen, då detta är en ny roll på företaget. Du samarbetar med de andra teamledarna som är stationerade i USA och Kina. Du kommer rapportera till IT Operations Manager.

Resor kan ingå i tjänsten.

Din profil
Du har 2-5 års arbetslivserfarenhet inom IT-support eller motsvarande roll och har ett intresse för att coacha andra.

Du besitter en bred teknisk kompetens inom Windows desktop/server, infrastruktur, brandväggar etc. Du har goda generalistkunskaper inom IT.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att leda personal, dock inget krav.

Som person är du stresstålig och van vid att arbeta i ett högt tempo. Du är resultatorienterad, men trivs även med att hjälpa och coacha andra.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexander Adolfson på tfn: 0721-775229 eller alexander.adolfson@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, teamleader, team leader, support-chef, supportchef, support, service desk, servicedesk, IT technician, konsult, Consultant, data, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Organisation & ledning
Data & IT
Underkategori
Chefsbefattningar
Support
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?