Supportagent till Vimla

Om jobbet

Vi söker en supportagent till spännande och nytänkande mobiloperatör

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vimla är en lite annorlunda mobiloperatör. Vi ägs av Telenor, men vi drivs av våra medlemmar. Låter det intressant? Det är det. Vi vill ha människor som brinner för det dem gör och som tror på Vimlas grundidé - "att allt blir lite bättre om man gör det tillsammans". Det är viktigt att känna så, speciellt i en så konkurrensutsatt bransch som vår. Vi drivs av snabb och användarvänlig förändring (även på måndagar). Vi är en liten mobiloperatör som gillar att tänka stort.

Du sitter på Vimlas kontor vid Slussen och jobbar med att hjälpa Vimlas medlemmar genom skriven kommunikation. Du är Vimlas röst mot våra medlemmar och du jobbar tätt med hela teamet för att hela tiden hitta saker som vi kan göra bättre.

Utbildning
Avslutad gymnasiekompetens

Erfarenhet
Du är personen som brinner för service och som finns där för din kund. Vi ser gärna att du har administrativ erfarenhet med dig in i rollen. Det är meriterande om du har erfarenhet från telekombranschen, men det är inget krav. Du har och lätt för att sätta dig in i nya IT-miljöer och system.

Personliga kvalifikationer
Som person är du är engagerad och nyfiken till ditt sätt, en problemlösare helt enkelt. Du är positiv, noggrann, driven och stresstålig. Du är administrativt effektiv och gillar att arbeta i ett högt tempo. För att vara lyckosam i denna roll behöver du ha förmågan att balansera effektivitet och noggrannhet.

Lön och anställningsvillkor
Månadslön, heltid. 6 månaders provanställning.

Ansökan
Intervjer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum. Har du frågor eller funderingar om tjänsten så är du varmt välkommen att ta kontakt med Susanna Filipsson på susanna.filipsson@palmpartners.se alternativt på 0709668608. Varmt välkommen in med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Provanställning på 6 månader som för rätt person kan leda till förlänging.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Aron Jegers

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.