Supportadministratör firstline till spännande bolag i Stockholm!

Framtiden · Data & IT · Sista dagen!

Om jobbet

Trivs du med struktur och ordning och vill arbeta med support? Har du dessutom ett tekniskt intresse eller tidigare erfarenhet av SharePoint? Du är vår kandidat!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som supportadministratör så kommer du vara firstline support mot företagets kunder som använder sig av deras programvara som hanterar intranät, dokumenthantering och kvalitetssystem. Som supportadministratör kommer du vara ansvarig för att:
  • Uppdatera kunder med löpande information, utveckling och utbildningsmaterial kring programvaran
  • Vara kundernas firstline support när det gäller problem och supportärenden
  • Uppdatera kundernas avtal
  • Organisera och säkerställa så att kunderna förstår och får utbildning i programvarans produkter
Din profil

Krav:
  • Erfarenhet av helpdesk eller liknande arbete
  • Förståelse för dokumenthantering (gärna SharePoint)
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av IT-branschen eller programvaruföretag
  • Högskolestudier inom teknik/systemvetenskap/ekonomi
Viktigast av allt är att du ser vikten av att ge bra service och motiveras av att arbeta med mycket ansvar. Du kommer i den här rollen att vara företagets ansikte utåt och samarbeta mycket internt därför är inställning a och o. Vi ser att du trivs med mycket ansvar och gillar att driva igenom uppgifter.

Villkor

Start: 16 Januari 2017
Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid (8-17)

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Maria Wansölin, 0722452019

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Letar du efter ett företag som värderar sina anställda? Då har du hittat rätt. Hos vår kund är det viktigt att du är stimulerad och har roligt, dina insatser gör skillnad! Företaget säljer Microsoftlösningar, aningen som paket eller som skräddarsydda lösningar utefter kundernas behov. Företaget är specialister inom sitt område och utgår alltid från inledande analyser och utredningar hos kunder, för att sedan kunna ge dem de maximala lösningarna. Intranät är företagets hemmaplan och i tjänsten som supportadministratör kommer du vara en del av ett team på omkring 50 drivna och duktiga medarbetare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.