Support till utrullningsprojekt sökes!

Academic Work · Data & IT · 16 dec

Om jobbet

Är du vass på installationer och gillar kundkontakt? För dig med god problemlösningsförmåga finns nu möjligenheten att få vara med i ett större systemuppgraderingsprojekt som kommer pågå i 8 veckor på en av Stockholms bästa arbetsplatser.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Axfoods räkning två support och administrations-medarbetare som kommer arbeta med nätverksdokumentation och support till kunder då det byts till fiber ute i kundernas butiker. Detta utrullningsprojekt kommer att pågå i ungefär 8 veckor. Du kommer tillsammans med härliga kollegor att bli en del av ett engagerat team!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axfoods önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axfood.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du att ingå i ett stort butiksprojekt som går ut på att uppgradera befintliga IT-system. Rollen innefattar support kring frågor om det nya systemet och mycket kontakt med butiker samt tekniker. Du kommer även att jobba med en del administration kring denna heltäckande systemuppgradering. Tillsammans med andra konsulter kommer du att jobba för att kunderna ska få den bästa servicen under projektets gång! Arbetstiden är fördelad på följande sätt över veckan, Mån, ons, fredag 8-17 samt tis och tors 5.30-14. Omfattningen är heltid från vecka 44- vecka 48 men det finns chanser till förlängning.

Du kommer till exempel att:
  • Sköta installationer och externa kontakter med butiker och tekniker
  • Ansvara för uppföljning av installerade butikssystem
  • Sköta nätverksdokumentation
Tjänsten passar dig som vill ha en viktig roll i ett väldigt stort projekt som systemuppgraderingen omfattar. Tidigare systemuppgraderingar har varit väldigt lyckade och många konsulter har återkommit till projektet dels för den goda stämningen som råder på företaget och dels för att det är en meriterande erfarenhet inför framtida jobb!

Vi söker dig som

Har allmän god datavana och har mellan 0-2 års arbetslivserfarenhet av service eller support. All kommunikation, tal som skrift, sker på svenska vilket kräver att du behärskar språket väl. Vi ser det som meriterande om du har jobbat i butik inom dagligvaru- eller detaljhandeln.

Som person är du noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med att jobba i team men är samtidigt inte rädd för att ta eget ansvar. Vidare ser vi att du har ett intresse för IT/-teknik och en god känsla för service.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Omfattning: Heltid: Måndag och fredag kl. 8-17 samt Tisdag torsdag kl. 5-14

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Axfood är ett av Nordens största bolag inom dagligvaruhandeln och arbetar med att skapa, utveckla och driva framgångsrika matbutikskedjor. Arbetsplatsen har blivit omnämnd till Stockholms bästa, med modernt fräscha lokaler och en uppskattad arbetsmiljö.