Support-tekniker till Datacenter i Stockholm

Datacenter · Data & IT · 12 nov

Om jobbet

Nu söker vi efter ytterligare en driven IT-tekniker till Datacenter i Stockholm. Du en del av ett tight team där du får utrymme att utvecklas!

Som supporttekniker hos Datacenter i Stockholm jobbar du tillsammans med motiverade kollegor jobbar du med förstklassig support med fokus på service, kvalitet och säkerhet på ett företag som vågar utmana både sig själva och branschen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Datacenter erbjuds du en viktig roll med mycket kundkontakt och möjlighet till din fortsatta utveckling inom IT. Hos Datacenter som supporttekniker kommer du jobba med motiverade och tekniskt skickliga kollegor på ett företag som vågar satsa.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Lösa varierade tekniska ärenden både på klient och servernivå
  • Jobba med ny teknik från PC, Mac, Windows, telefoni och nätverk
  • Bli en nyckelperson i ett team med högt tempo och engagerade kollegor
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Här blir du en del av Support-teamet som idag är 8 personer. Tillsammans löser ni varierade ärenden inom både 1st- / 2nd-line och onsite. Jobbet innebär schemalagd beredskap och arbetstiden varierar. Det är en god trivsel i teamet som genomsyras av en stark teamkänsla och personlig utveckling genom internt kompetensutbyte. Kontoret ligger på Gjörwellsgatan vid DN-skrapan på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

Du som trivs i en blandad och utvecklare roll kommer hitta hem på ett företag som vågar utmana både sig själva och kunderna inom IT-drift.

För att trivas i rollen har du:
  • Ett stort tekniskt intresse och viljan att utvecklas
  • Erfarenhet som supporttekniker (1st/2nd line eller onsite)
För att lyckas förväntas du har en förmåga av att med enkelhet sätta dig in i nya situationer och tekniska miljöer då kunderna har varierade tekniska plattformar och förutsättningar. Du är en målmedveten person som har en naturligt lösningsorienterad inställning. Motiveras du av detta är du välkommen till ett högpresterande affärsorienterat team!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Service & Kundtjänst
Underkategori
Support

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.