Supply Shain och Custom Service Support till Michaud Nordic!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du en bakgrund inom logistik och inköp samt är en vass förhandlare? Då ska du söka tjänsten redan idag!

Om arbetet
Michaud Nordic Distribution är ett dotterbolag till det Franska företagen Famille Michaud Apiculteurs, som är ett familjeföretag i tredje generationen grundat 1920. Företaget är specialiserade på sötningsmedel. Michaud Nordic säljer, marknadsför och distribuerar livsmedel i Sverige, Danmark, Norge Finland, Island och Irland.

I denna roll kommer du att ha en betydande roll för affärskedjan, dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att ligga inom arbetsområdena; custom service, supply chain och after sales men du är såklart prestigelös och kan ta dig ann andra förekommande arbetsuppgifter.

Du kommer att ta emot ordrar och lägga in dessa i företagets affärssystem SAP för att sedan se till att flödet sker enligt plan. Vidare kommer du att ansvara för kunduppföljning och flödeshantering på företaget. Du kommer att ha kontakt med lokala logistiker för att upprätthålla kontrakt och se till att kunden får bästa service till lägsta kostnad och det är här din förhandlingsexpertis visar sig.

I dina arbetsuppgifter kommer det även att innebära uppdatering av kundkonton, rådgivning till kunder rörande beställningar och kontroll av företagets logistikprocesser. Vidare kommer du att på månadsbasis kontrollera försäljningsprognoser samt hantera lagerplaneringen på företaget och se till att rätt vara finns till rätt kvantitet.

Om dig
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet ifrån att arbeta med logistik och lagerplanering. För att snabbt bemästra denna roll är det viktigt att du förstår logistikprocesser, dvs från lagd order till slutleverans till kund.
Du som söker tjänsten känner dig bekväm i affärssystemet SAP vilket dagligen kommer att arbeta i. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Excel då du kommer sammanställa statistik och rapporter. Övriga datakunskaper är meriterande för tjänsten.

Du kommer att supportera länder i Norden och därför ser vi att dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i tal och skrift. Har du kunskaper av det franska språket är det meriterande för tjänsten.

Som person är du flexibel och har en analytisk sida. Du är serviceinriktad, prestigelös, noggrann och tar ansvar för lösa alla dagliga utmaningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Michaud Nordic Distrubution AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Michaud Nordic Distrubution AB och en provanställning på 6 månader tillämpas.

Då Michaud Nordic Distrubution AB är ett litet företag erbjuder vi dig en mycket stimulerande miljö där vi ständigt arbetar med god kvalitet, kontinuitet och med intressanta och varierande arbetsuppgifter.
Du kommer arbeta på ett kontor i Hammarby Sjöstad i ljusa fina lokaler. Företaget avsätter pengar för tjänstepension till sina anställda samt erbjuder träningsbidrag.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg 08-598 981 96

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.