Styr- och övervakningsspecialist

SISAB · Teknik & Ingenjör · 19 dec

Om jobbet

Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB) är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar merparten av Stockholms förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Som medarbetare på SISAB blir du en del av ett team vars målsättning är att erbjuda sunda, trevliga och ändamålsenliga utbildningsmiljöer. Tillsammans skapar vi rum där kunskap växer.

Projektavdelningen

Som specialist inom styr- och övervakning kommer du att tillhöra vår projektavdelning där finner du kollegor som arbetar som projektansvariga men även andra specialister som bidrar med unik kunskap för hållbart byggande.

En dag på jobbet

Som specialist får du i uppdrag att, utifrån bolagets övergripande mål, strategiskt ge bästa förutsättningar för organisationen genom att ansvara, samordna och ge vägledning kring styr- & övervakning i byggprojekt. Du underhåller och utvecklar befintliga tekniska anvisningar gällande styr- & övervakning. Utöver det har du:
  • En viktig roll i att medverka i interna och externa utvecklingsgrupper för kravställande gällande styr- och övervakningsinstallationer och anvisningar.
  • En aktiv del i arbetet med att utveckla energianalysverktyg samt data- och mediainsamlingssystem.
  • Ansvar för intern utbildning som bidrar till utveckling inom styr- & övervakning.
  • Ansvara för styrgruppen för styr- och övervakning.
  • Ansvara för uppföljningen av rapporter för miljöbyggnadskrav gällande energiförbrukning.
Din profil

Vi ser gärna att du har cirka tio års erfarenhet av att arbeta inom styr- & övervakning och en bred erfarenhet inom fastighetsautomation, till exempel som konsult eller entreprenör. Det är meriterande om du har arbetat med styr och övervakning sedan tidigare och är van vid att dokumentera ditt arbete.

Vi arbetar aktivt med den miljö där barn och ungdomar utvecklas och våra kunder och samarbetspartners märker om vi är engagerade. Vi söker därför dig som har ett genuint intresse för och viljan att lära dig våra kunders verksamhet. För oss betyder det även förmåga att hålla vad du lovar. I din roll ställer det extra krav på att vara kommunikativ, lyhörd och trygg i att ha breda kontaktytor

På SISAB är vi alla, oavsett roll, affärsmässiga. Vi har en hög integritet i våra relationer med kunder och leverantörer, där vi håller vi vad vi lovar och tydligt visar vårt ansvar. Här är professionalism och beställarkompetens nyckelord. I rollen som specialist inom styr och övervakning innebär det bland annat att du behöver vara analytisk och ha förmåga att översätta teoretisk och systematiskt tänkande i praktiskt verklighet.

Vill du vara en del av en organisation där du utvecklar din kompetens för att skapa ett större värde för våra kunder? Då är det dig vi söker.

Ditt nästa steg
I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence. Vid frågor ang. rekryteringen är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Davis via alexandra.davis@newsec.se eller 070-8196845.

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan i dag genom att klicka på länken: http://cv-newsec-se.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAdApply.aspx?jaid=291
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget