Studio Assistent till DICE

DICE · Administration · 31 dec

Om jobbet

Om tjänsten

DICE erbjuder dig en inspirerande miljö med utrymme för eget ansvar och utveckling! Som Studio Assistent uppskattas din förmåga att koordinera och att kunna ta initiativ. Du är självgående i att driva flera arbetsuppgifter parallellt och är van att arbeta proaktivt. Hos DICE får du ta del av ett engagerande ledarskap och jobba i en attraktiva arbetsmiljö, här gör varje medarbetare skillnad och ditt driv kommer både synas och uppskattas.

Om företaget

We Are DICE
We entertain millions of people across the globe with the most amazing and immersive interactive software in the industry. But making games is hard work. That's why we employ the most creative, passionate people in the industry.
DICE (EA Digital Illusions Creative Entertainment), the award-winning developer based in Stockholm, Sweden, is best known for creating the phenomenally successful Battlefield franchise with the widely acclaimed Battlefield 1 being the latest installment. We are also the home of Star Wars Battlefront and Mirrors Edge: Catalyst.

Arbetsuppgifter

Som Studio Assistent stöttar du Dice Management teamet. Det kräver en proaktiv approach och god kommunikativ förmåga. Du kommer även sköta kontakten ut till delar av EA organisationen.

Dina ansvarsområden:
  • Hantera General Managerns kalender, koordinera och boka möten, aktiviteter och resor.
  • Driva interna projekt som konferenser och studiomöten.
  • Assistera i planeringen av workshops och externa möten, ibland tillsammans med externa leverantörer.
  • Ansvara för viss intern kommunikation på intranätet.
  • Supporta i arbetsuppgifter som kommer in ad-hoc.
Kvalifikationer

Vi ser att du är kreativ och har rätt attityd när du löser problem. Du är en doer och tar gärna eget initiativ, är trygg i dig själv och kan fatta snabba beslut. Har du erfarenhet av en liknande roll kommer vi se det som meriterande. För att vara rätt i den här rollen är du självgående och klarar av att arbeta med lite direktiv. Du är van att arbeta administrativt. Det krävs att du är kompetent i det kommunikativa, kan prioritera, arbeta under press och leverera efter deadlines. Här ska du kunna ingå i team såväl på en lokal som också global nivå.
Dina personliga egenskaper värderas högt i den här rekryteringsprocessen. Flytande i engelska är ett krav!

Övrigt

I den här rekryteringen samarbetar DICE med KFX HR-partner. Tjänsten är på 6 månader med stora möjligheter till förlängning. I processen kommer intervjuer ske på engelska. Tillsättningen omgående med hänsyn till eventuell uppsägning. För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare Anna Jardelid, 070-663 09 49/anna.jardelid@kfx.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Kontorsfixarna är ett av de äldsta bemannings- och rekryteringsföretagen i Sverige. Vi bidrar med en unik branscherfarenhet och över 500 medarbetare runt om i landet.