Studerar du och vill jobba med internrekrytering på Academic Work? Se hit!

Om jobbet

Vill du jobba med kvalitativa rekryteringsprocesser där du får vara delaktig från start till mål? Då är detta rollen för dig! Academic Work söker nu en Talent Acquisition Assistant till ett av våra Stockholmskontor. I rollen kommer du att arbeta i ett tätt samarbete med ansvarig internrekryterare, Talent Acquisition Manager (TAM) i rekryteringsarbetet av nya stjärnor internt till Academic Work. Arbetet präglas av kvalitet, utveckling och professionalitet gentemot såväl kandidater som mot medarbetare och chefer internt på Academic Work.

Information om uppdraget

Rollen som Talent Acquisition Assistant är en otroligt rolig roll där jag får utvecklas och utmanas varje gång jag jobbar. Genom rollen har jag tilldelats ett stort ansvar i de interna rekryteringsprocesserna där jag får följa och vara delaktig i samtliga steg av rekryteringsprocessen. Med varierande arbetsuppgifter och i ett tätt samarbete tillsammans med ansvarig internrekryterare, Talent Acquisitiom Manager (TAM), lär jag mig nya saker och får nya insikter i varje process vi hanterar. I ett arbete med ett stort kvalitetsfokus har jag har fått en djup förståelse för allt ifrån selektering och urval till intervjutekniker. Den här rollen är för dig som vill jobba med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans professionella och drivna kollegor, i en miljö som andas driv och ambitioner.

* Så här beskriver tidigare Talent Acquisistion Assistant Märta sin roll och varför hon trivdes så bra i den.

Som Talent Acquisition Assistant är du ett viktigt stöd till TAM på kontoret och du blir en del av Talent Acquisition-teamet i Sverige. Du arbetar med att rekrytera nya talanger till vår egen verksamhet och assisterar TAM i att selektera ansökningar, publicera annonser och ta referenser på kandidater. På sikt ser vi att du kommer att få hålla egna fysiska intervjuer.

Arbetsmiljön präglas av tävlingssinne och hög kvalitet. Vi är övertygade om att det är personalen som gör att vi har kunnat genomföra den framgångshistoria som Academic Work är och du kommer få chansen att bidra till att vi fortsatt hittar rätt kandidater i våra rekryteringar.

Arbetsuppgifter
  • Att stötta TAM i rekryteringsprocesser av nya medarbetare främst genom annonsering, selektering, telefonintervjuer och referenstagning
  • På sikt kommer du í samarbete med TAM och Event Coordinator vara en del i vårt employer branding-arbete genom nätverkande i olika forum så som campus, kåren, nätverk/forum online eller genom att använda CV-databaser för att hitta morgondagens stjärnor.
Vi erbjuder dig en introduktion med våra nuvarande Talent Acquisition Assistants, samt att du blir en del av en professionell och driven kultur med strävan mot att alltid utvecklas, växa och ha roligt på jobbet. Du får goda chanser till personlig och professionell utveckling hos oss med bland annat individuell coaching tillsammans med din chef och en möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom rekrytering

Vi söker dig som
  • Är studerande inom beteendevetenskap, ekonomi eller motsvarande och har minst tre terminer kvar av dina eftergymnasiala studier. Uttryck tydligt i ditt CV när du beräknar att ta din examen.
  • Har en god administrativ vana och trivs med att arbeta med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg.
  • Har ett stort intresse för rekryteringsprocessen och har testat på att arbeta med någon form av försäljning eller liknande arbetsuppgifter där service och kundkontakt är givet.
För att trivas krävs det också att din spontana tanke inför ett riktigt tufft uppdrag är, KUL!. Du gillar att hitta nya lösningar och vågar utmana såväl kandidater som kollegor för att fortsätta driva vår verksamhet mot nya höjder.

Vi ser vidare att du är bekväm med att vara delaktig i olika projekt på en och samma gång, och du är tillräckligt snabb i både fötter och huvud för att kunna anpassa dig till vår organisations omväxlande behov. Du har framförallt en can do- attityd och även om du inte kan lösa alla problem, ger du alltid allt för att gå i land med de utmaningar du möter.

Du har en personlig mognad och vet hur du ska kommunicera och hantera olika personer. Du hanterar en referenstagning med en senior VD lika bra som en telefonintervju med en nyutexaminerad student. Din kommunikativa förmåga är väldigt god och du har ett proffsigt, moget och förtroendeingivande sätt att uttrycka dig på i såväl tal som skrift.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information

START: Januari

OMFATTNING: Deltid ca 2 dagar/vecka, vid behov.

PLACERING: Stockholm Väst, Norrtull

LÖN: Timlön

KONTAKTPERSON: Talent Acquisition Manager, Snanna Richter

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [talentacquisitionsthlmväst@academicwork.se](mailto: talentacquisitionsthlmväst@academicwork.se) under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer under vår PUL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!