Studerande VD-assistent till arkitektkontoret Urban Minds

Om jobbet

Har du ett intresse för arkitektur och samhällsplanering och vill vara med och göra världen till en bättre plats att leva i? Här finns möjligheten för dig som är student till ett flexibelt och engagerande extrajobb!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Urban Minds räkning en studerande VD-assistent. Urban Minds är ett arkitektkontor som arbetar med stadsplanering med utgångspunkt i att bidra till en god och hållbar samhällsutveckling. Företaget grundades för 3,5 år sedan och på kontoret i Gamla Stan jobbar i dagsläget 9 personer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Urban Minds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Urban Minds.

Arbetsuppgifter

Som VD-assistent kommer du främst arbeta med att avlasta företagets VD samt andra funktioner. Till stor del kommer du att sköta den interna administrationen och inför fakturering sätta samman fakturaunderlag och på sikt även skapa fakturor.

Du kommer vidare även att:
 • Planera inför event
 • Köpa in kontorsmaterial och göra beställningar av mat
 • Betala löner och räkningar
Företaget kommer snart att gå över till ett nytt ekonomisystem och då kommer du också att arbeta med att lägga upp nya projekt i det nya systemet. Beroende på vad du har för utbildning och erfarenheter kan du även få möjlighet att arbeta med det. Exempelvis om du läser ekonomi kan du fördjupa dig i ekonomi och om du har kunskaper i InDesign kan du få arbeta med att skapa anbud.

Du kommer att jobba cirka 16 timmar per vecka och ni kommer tillsammans att bestämma hur du jobbar. Vissa veckor kommer behovet vara större medan vissa veckor kommer vara lugnare beroende på aktuella projekt.

Det här är tjänsten för dig som vill ha ett engagerande och ansvarstagande extrajobb där du på sikt har möjlighet att få din första heltidsanställning efter studierna förutsatt att samarbetet funkar bra. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans.

Vi söker dig som
 • Är student och har mellan en termin till ett år kvar på dina universitets-/högskolestudier. Detta då det kan finnas möjlighet till att arbeta heltid efter studierna, förutsatt att samarbetet funkar bra och behovet kvarstår.
 • Har tidigare administrativ arbetslivserfarenhet
 • Har möjlighet att jobba cirka 16h/vecka
 • Har intresse för arkitektur och samhällsplanering
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Detta då de nästan uteslutande jobbar med svenska kunder
Det är meriterande om du har erfarenhet av InDesign då du i så fall kommer att hjälpa till med att skapa anbud. Vidare är det också meriterande om du är student på en ekonomi- eller arkitekturutbildning.

Som person har du huvudet på skaft och bidrar till en glad och positiv stämning. Vidare är du även strukturerad och noggrann då du exempelvis kommer att arbeta med fakturaunderlag. Du är också initiativtagande och ligger steget före.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Cirka 16 timmar i veckan. Ni kommer tillsammans att bestämma när du jobbar med hänsyn till ditt schema.
 • Placering: Gamla Stan, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Urban Minds är ett arkitektkontor som arbetar med stadsplanering i ett brett perspektiv och i planeringsprocessens alla stadsdelar, så som att göra stadsanalyser, utvecklingsstrategier och detaljplanering. Det som genomsyrar företaget är att utgångspunkten i alla projekt är att bidra till en god och hållbar samhällsutveckling.