Studerande värvare till Läkarmissionen

Om jobbet

Är du studerande och vill du bidra till Läkarmissionens arbete i världen och göra skillnad? Är du intresserad av att ta kontakt med nya människor, har ett resultatorienterat sinne och är bra på att argumentera? Då har vi tjänsten för dig! Läkarmissionen söker nu fyra stycken värvare till deras organisation i Stockholm.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Läkarmissionens räkning fyra stycken värvare som ska få människor att bidra som månadsgivare. I denna tjänst får du möjlighet att jobba i ett team med människor som brinner för samma sak samtidigt som du utvecklar dina framtida karriärmöjligheter. Du kommer att jobba 2 dagar i veckan i sex veckor med arbetstid 11-18 där du kommer röra dig ute på stockholms gator och torg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Läkarmissionens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till sts03@academicwork.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult Läkarmissionen.

Arbetsuppgifter

Som värvare kommer du arbeta med värvning till organisationen genom att ta kontakt med nya människor på gator och torg.

Du kommer till exempel att:
 • Värva nya månadsgivare
 • Informera om organisationen och vad det innebär att vara månadsgivare
 • Få befintliga månadsgivare att höja sin månadsgåva
 • Jobba mot tydligt uppsatta mål
Tjänsten passar dig som vill ha ett jobb på sidan av dina studier där du får möjlighet att hjälpa till att påverka världen och göra skillnad. Du kommer att jobba både individuellt och i grupp.

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för mänskliga rättigheter och vågar argumentera för din sak. Du kommer att få vara med och bidra till att skapa en bättre värld samtidigt som du kommer att få utveckla dina kunskaper i försäljning. Vi vill att du:
 • Är studerande på minst 50%
 • Är bra på att engagera och övertyga människor
 • Trivs att jobba utomhus i alla väder
 • Vill utvecklas och är resultatfokuserad
 • Har ett stort engagemang för humanitära frågor
För denna tjänst kommer vi lägga väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person bör du i högsta grad vara en lagspelare då du kommer ingå i ett team. Det är viktigt att du har ett ödmjukt förhållningssätt och klarar av att vara ansiktet utåt för organisationen. Vidare bör du även vara resultatinriktad och serviceminded. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och är resultatinriktad. Du kommer få en två dagars introduktionsutbildning av Läkarmissionen där du får lära dig kommunikation och insamlingsteknik.

Övrig information
 • Start: Mitten av november
 • Placering: Stockholm med omnejd
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Läkarmissionens största och viktigaste verksamhet är deras biståndsprojekt. I dagsläget gör de insatser i ett 40-tal länder i fyra världsdelar, med tonvikt på Afrika. Projekten finansieras till största delen av gåvor från privatpersoner i Sverige.

Läkarmissionens fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Det gör dem genom olika biståndsprojekt i nära samarbete med lokala partner inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. I vissa projekt ligger fokus helt på ett område, i andra kombinerar de flera insatser för att få ännu större effekt. De projekten kallas för integrerade projekt. De arbetar också med humanitärt bistånd vid katastrofsituationer.