Studerande utvecklare till framgångsföretag

Academic Work · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Har du en önskan om att arbeta med den senaste webbteknikerna med PHP som bas? Vill du arbeta flexibla tider och få en senior kollega som kan lära dig mer? Då har du klickat rätt! Snowfire söker dig som vill börja arbeta deltid och sedan heltid när du är klar med studierna, det perfekta deltidsjobbet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Snowfires räkning en student som gillar PHP och vill arbeta långsiktigt tillsammans med vår kund. Snowfire utvecklas hela tiden som företag och vill nu hitta nästa lagspelare för att starta upp ett långsiktigt samarbete. Är du personen de söker så finns alla möjligheter till att få fast tjänst efter examen. Snowfire kännetecknas av att vara ett familjärt och varmt företag där idéer och kreativitet välkomnas varmt. För att få mer inspiration åker de ansvariga i företaget på olika konvent och mässor, vilket du självklart är välkommen att hänga med på! Snowfire jobbar alltid med den senaste tekniken och är i framkanten av sin bransch.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Snowfires önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Snowfire.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du få möjlighet att arbeta med en rad olika uppgifter. Det som egentligen styr vilka projekt du får ta dig an är din vilja och din kompetens inom området. Främst av allt kommer du hjälpa till att vidareutveckla plattformen för kundernas bästa. Förändringarna och uppdateringarna kan vara varierande men då plattformen används av alla kunder är det viktigt att förstå konsekvensen av uppdateringarna. Du kommer t.ex. uppdatera och förbättra e-handelsplattformen, lägga in nya rabattkodsfunktioner eller ge support till Snowfires kunder.

Har du mer erfarenhet kan du få ta på dig större ansvarsområden så som integreringsprojekt och projektuppgifter på en högre nivå. Snowfire arbetar främst med tekniker som PHP (Laravel), Javascript VueJS), HTLM och CSS, men håller alltid ögonen öppna efter nya möjligheter. Just nu utvärderar de olika typer av AWS-tjänster som t.ex. Lambda.

Är du snart över mållinjen på dina studier så är detta en riktigt bra tjänst att sätta tänderna i! Framöver har du möjlighet att sitta i en beslutsfattande position och alltid arbeta med den senaste tekniken. Du kommer att få direkt respons på ditt arbete och se kundernas nytta omgående. Tar du ansvar, får du även frihet i ditt arbete!

Vi söker dig som
  • Studerar en utbildning inom IT och har ca 1 år kvar av dina studier.
  • Har kunskap inom PHP
  • Har grundläggande kunskaper inom HTML, CSS och Javascript
Skulle det vara så att du testat meriterande tekniker så som Laravel och VueJS så tycker vi att du borde skickat in ditt CV igår, men vi förstår om du fortfarande knåpar på ditt personliga brev. Självklart är det inget krav, men då blir vi extra intresserade!

Som person är du mån om att hänga med i den senaste tekniken och tycker om att ha roligt på jobbet! Du visar på stor förmåga att ta ansvar och arbetar strukturerat för att klara av det du tar dig an. Du visar på ett stort driv och är engagerad i både ditt eget och dina kollegors arbete.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Medborgarplatsen, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vår mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Snowfire är framtidens företag när det gäller webbsidor. Med hjälp av prisbelönta designers och strateger från hela världen hjälper de sina kunder på ett roligt och kreativt sätt att skapa webbsidor efter deras behov.