Studerande utvecklare med intresse för apputveckling till innovativ start-up

Academic Work · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Är du student och vill arbeta extra vid sidan av studierna med apputveckling? Vill du få utlopp för din kreativ ådra och arbeta med modern teknik med en app i framkant? Då har vi tjänsten för dig hos vår spännande kund, Neybers. Du kommer att arbeta i en kreativ start-up miljö tillsammans med engagerade kollegor. Tveka inte att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Neybers räkning en studerante apputvecklare.

Inredningsappen Neybers har över en halv miljon nedladdning och har redan blivit featured app fem gånger. Appen har fått fin respons på den internationella marknaden med användare över hela världen.

Du kommer att ha ett flexibelt schema för att på bästa sätt kunna kombinera detta med dina studier. Vi ser gärna att du ha möjlighet att arbeta 1-3 pass/vecka beroende på behov och studietakt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Neybers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Neybers. Till en början är uppdraget extra vid sidan av studierna, men för rätt person kan möjligheter till heltid finnas längre fram.

Arbetsuppgifter

Som studerande utvecklare kommer du att stötta dina kollegor främst med back-end utveckling. Primärt kommer fokus att ligga på server-sidan där du kommer att stötta seniora kollegor med bland annat underhåll av den centrala databasen. Du kommer även att integrera vissa front-end bitar utvecklade i iOS och Android med själva appen, samt säkerställa att arbetet håller en god kvalité. Mycket av utvecklingen kommer att ske i PHP.

Du kommer till exempel att:
 • Integrera gränssnitt och hantera buggar
 • Hjälpa till att optimera appen
 • Arbeta med underhåll och effektivisering
Tjänsten passar dig som vill arbeta extra vid sidan av studierna och som vill få möjligheten att få en fot in i startupvärlden. Du kommer att arbeta med i produkt i framkant inom sitt område och för rätt person finns goda möjligheter att fortsätta arbeta hos Neybers. För dig som vill utmana dig själv och utveckla en modern plattform är tjänsten helt rätt.

Vi söker dig som
 • Har relevant erfarenhet av utveckling i iOS och/eller Android
 • Har goda kunskaper inom back-end, samt en grundläggande förståelse för front-end
 • Har goda kunskaper inom SQL
 • Utöver svenska, har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av PHP
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Dina personliga egenskaper och ditt driv och vilja att lära dig nya saker väger tyngre än din tekniska kompetens. För rätt person finns möjligheten att anpassa rollen efter din kunskap och intressen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, med flexibelt schema
 • Placering: Gamla Stan, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Neybers is a new and simple way to design any space using real design items from real brands. Whether you want to create a dream home, discover new products, try an item in your space or even shop products you love, Neybers is the only app that allows you decorate using a vast range of modern and stylish products from real brands and designers. Read more about Neybers as an employer here