Studerande Teknisk Medieproducent till Mediemerah

Om jobbet

Är du studerande, har du ett stort intresse för tv-produktion och vill lära dig mer om vad som krävs t.ex. för en live-sändning? Är du dessutom en riktig problemlösare som trivs att jobba i en kreativ miljö där du får ta mycket ansvar? Vi letar efter en ambitiös student som vill applicera sina studier på verkligheten!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mediemerah ABs räkning en Projektassistent 1-3 gånger/vecka för att bistå i Mediemerahs projektledare och producenter. Uppdragets omfattning varierar efter behovet hos Mediemerah och det kommer under perioder finnas utrymme för att jobba mer på kvällar och helger om du vill. Du får mycket ansvar och förväntas lösa de problem du ställs inför med ett driv och passion. Vi tror att du gillar att arbeta i en omväxlande miljö på ett mindre expansivt bolag där du får vara med i alla led.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mediemerahs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mediemerah.

Arbetsuppgifter

Academic Work söker för Mediemerah ABs räkning en Studerande Teknisk Mediaproducent 1-3 gånger/vecka för att bistå i Mediemerahs projektledare och producenter. Uppdragets omfattning varierar efter behovet hos Mediemerah och det kommer under perioder finnas utrymme för att jobba mer på kvällar och helger om du vill. Du får mycket ansvar och förväntas lösa de problem du ställs inför med ett driv och passion. Vi tror att du gillar att arbeta i en omväxlande miljö på ett mindre expansivt bolag där du får vara med i alla led.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mediemerahs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mediemerah.

Vi söker dig som
  • Studerar en relevant högskoleutbildning, exempelvis medieteknik
  • Har ett tekniskt intresse, gärna av kameror
  • Har möjlighet att arbeta 1-3 dagar i veckan, inklusive vissa helger och kvällar
Det är meriterande om du extrajobbat eller har annan erfarenhet som gör att du har en kunskap och en teknisk förståelse för tv-produktion. Även administrativ eller säljerfarenhet är ett mycket stort plus.

Som person drivs du av att lösa problem och räds inte för en utmaning. Du klarar av att snabbt växla fokus om det behövs och kommer gärna med egna idéer. Du är en teamplayer som hungrar efter att se hur det fungerar bäst i verkligheten! Vidare trivs du bäst i en kreativ miljö där mycket händer.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 1-3 dagar i veckan, flexibelt
  • Placering: Hammarby Sjöstad
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Mediemerah är ett företag som sedan start för 6 år sedan ökat sin omsättning med 20-25 % varje år och utgörs av ett otroligt kreativt och härligt gäng. Bolaget består idag av cirka 5 heltidsanställda och ungefär 20 konsulter. Mediemerahs core business är bred och de erbjuder allt från tekniskt utmanade produktions- och kundprojekt till att hyra ut utrustning till andra projekt inom medieproduktion. Deras slogan är VI ÄR ETT PRODUKTIONBOLAG SOM KAN TEKNIK och alla på företaget drivs att kreativitet och att erbjuda den bästa lösningen för kunden. Blir du en del av det gänget så kommer du att få göra en härlig resa tillsammans med bolaget.