Studerande Teknisk Administratör till världsledande teknikbolag

Om jobbet

Vill du vara med i en sammansvetsad grupp samt få erfarenheter av teknisk administration under din studietid? Just nu söker vi en administratör med tekniskt intresse till ett ledande teknikföretag i Tumba. Om du är student och kan arbeta 2 dagar i veckan så vänta inte, sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en studerande administratör till deras kontor i Tumba. Du kommer vara verksam i en sammansvetsad grupp om 4 personer med liknande arbetsuppgifter och sitta tillsammans med dem i ett öppet kontorslandskap.

För att skapa bästa möjliga förutsättningar att lyckas kommer du att läras upp utav dina kollegor på plats. Det finns även flera personer som kan hjälpa till under din arbetstid, så du behöver inte vara orolig över att det inte finns någon att fråga. Rollen ger en möjlighet att få in foten på ett stort internationellt företag. Vidare bidrar rollen med erfarenheter inom administration som berör både dokumentation samt stärker din tekniska kunskap.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget.

Arbetsuppgifter

Som teknisk administratör kommer du arbeta med ärendehantering i företagets ärendehanteringssystem. Du kommer till största del säkerställa att teknisk data finns tillgänglig i systemet och den hämtas från exempelvis produktblad, PDM-system, hemsidor samt andra publikationer. Dessa data kommer du sedan att sammanställa i Excel eller andra databaser. Det tekniska datan är givna värden, så det är inte något man behöver komma på själv.

Du kommer till exempel att:
 • Finna, konsolidera och sammanställa teknisk information för separatorer
 • Kontrollera teknisk data mot tidigare rapporterad data
 • Samla tekniska publikationer och katalogisera dessa
Tjänsten passar dig som vill få värdefulla arbetslivserfarenheter av ett stort internationellt företag inom teknikbranschen.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskola/universitet med teknisk inriktning och har minst 1 år kvar av dina studier.
 • Har möjlighet att arbeta minst 2 dagar i veckan, kontorstider, i Tumba.
 • Har ett intresse för teknik.
 • Besitter goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel då du kommer arbeta i detta program dagligen.
Det är meriterande om du....

* Har tidigare erfarenheter av administration, till exempel ifrån sommarjobb eller arbete vid sidan av studierna.

Som person är du lugn, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är framåt samtidigt som du har en ödmjuk inställning och vågar fråga när du saknar information eller kunskap om tillvägagångssätt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk skribent
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Kontorstider, 8 timmar per pass, 2 dagar/vecka.
 • Placering: Tumba
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
 • Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.