Studerande säljkonsult sökes till växande livsmedelsföretag

Om jobbet

Är du student och brinner för att jobba med sälj? Är du social som person och drivs av att motivera dig själv och din omgivning? Skicka in din ansökan till tjänsten som säljkonsult redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för mymuesli´s räkning en säljkonsult som kommer att jobba ca. 15-20 h/veckan. Placeringen är i mymuesli´s två butiker, i Täby Centrum samt på Mäster Samuelsgatan 11. Arbetstiden är flexibel men kommer främst förläggas under vardagseftermiddagar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och mymuesli´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos mymuesli.

Arbetsuppgifter

Som säljkonsult kommer du vara placerad i mymuesli´s två butiker, den ena i Täby Centrum och den andra på Mäster Samuelsgatan 11 i Stockholm.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med butiksförsäljning genom att hjälpa kunder att hitta rätt muesli och sprida passionen för ekologisk muesli.
 • Stötta och motivera övrig butikspersonal
 • Arbeta med olika event för att marknadsföra företaget
Tjänsten passar dig som studerar och söker ett spännande arbete där du får ta ansvar. Som person är du driven, har en positiv inställning till arbetet och vill lära dig mer om butiksledning och sälj.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har mycket goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt
 • Har grundläggande kunskaper i engelska då en del av den interna kommunikationen sker på engelska
 • Har minst ett halvår kvar på dina studier.
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenheter av säljbranschen

Övrig information
 • Start: v.51, 2016
 • Omfattning: 15-20 h/veckan. Främst vardagseftermiddagar.
 • Placering: Täby Centrum och Mäster Samuelsgatan 11, Stockholm.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

mymuesli startades i Tyskland 2007 och har vuxit snabbt sedan dess, såväl nationellt som internationellt. 2016 etablerades företaget i Sverige och har idag två butiker i Stockholm, en i Täby centrum samt en på Mäster Samuelsgatan 11 i Stockholm. mymuesli´s personal sprider passionen för ekologisk muesli och erbjuder sina kunder möjligheten att via provsmakning hitta sin favoritmix i butiken.