Studerande Revisionsassistenter till PWC!

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 22 dec

Om jobbet

Nu har vi på Adecco Finance & Legal åter igen en fantastisk möjlighet för dig som är ekonomistuderande! Har du god kommunikationsförmåga och är en teamplayer, gillar att arbeta med siffror och har goda kunskaper i Excel? Vill du jobba extra med revision under dina studier och söker en chans att kickstarta din karriär? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta tillsammans med revisorerna och assistera dem genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. Exempel på arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration. Ni sitter på plats ute hos kunderna runt om i Stockholmsområdet.

Vem trivs här?
Du som läser ekonomiprogrammet på universitet eller högskola med inriktning mot redovisning/revision och vill ha ett arbete vid sidan av dina studier där ditt stora intresse för revision kommer till nytta har hittat rätt! Goda kunskaper i Excel är ett krav!

Du ska ha minst 2 terminer kvar av din utbildning när du påbörjar ditt arbete hos kunden, med examen tidigast vårterminen -18.

Som person kan du etablera förtroendefulla kontakter, är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, analytisk förmåga, förmåga att prioritera samt ett affärsmässigt tänkande. Det är önskvärt att du vid planerad examen uppfyller Revisorsnämndens teoretiska krav för auktorisation.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att vara timanställd och arbeta varierande dagar vid behov. Uppdraget startar 9 januari med en veckas utbildning och kommer sedan att pågå löpande. Arbetstiderna är kl.8-17 men kan delas upp.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående med sista ansökningsdag den 4 december, och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Som konsult är du anställd i Adecco Student.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Tjänsterna innefattar allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas så omgående med sista ansökningsdag den 4 december, och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.